HomeΚΡΗΤΗΣτο Ηράκλειο ο Μίμης Φωτόπουλος

Στο Ηράκλειο ο Μίμης Φωτόπουλος

Φιλοξενούμενος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φιλοξενούμενος της Τομεάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού της  ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ. Σημαιάκη Εύας, βρίσκεται στο Ηράκλειο,  ο Δήμαρχος δέλτα Θεσσαλονίκης και πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Μίμης Φωτόπουλος. Κατά την διάρκεια της παραμονής του ο κ. Φωτόπουλος είχε συναντήσεις με τον Γραμματέα Π.Ε και βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρόεδρο και αυτοδιοικητικά στελέχη της  ΝΟΔΕ Ηράκλειο.

Στις συναντήσεις ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας  αλλά και κυρίως θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης στα οποία ο κ. Φωτόπουλος διαθέτει αρκετή γνώση και πολύτιμη εμπειρία .

node

Στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης με τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη στο δημαρχείο στις Γούρνες, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και θέματα πολιτισμού και αθλητισμού με την Υπεύθυνη του τομέα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Εύα Σημαιάκη.

node1

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν  ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης, Ευθ. Μουντράκης,  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιώργος Μεραμβελιωτάκης, η γενική γραμματέας, Νατάσα Νηστικάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση