HomeHL-SportsΠέδρο Μαρτίνς: «Δεν περίμενα τέτοια εικόνα»

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν περίμενα τέτοια εικόνα»

Χαρούμενος για την εικόνα και την υψηλή ποιότητα της ομάδας του ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού που υποσχέθηκε να συνεχιστεί η δουλειά για τέτοιου επιπέδου ματς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων στη συνέντευξη τύπου:

Το εάν η εικόνα αυτή του Ολυμπιακού σήμερα πλησιάζει στα «θέλω» του προπονητή:

«Σήμερα θέλω να διευκρινίσω πως παρότι είχαμε πολύ καλό ματς είχαμε ένα δύσκολο πρώτο 20λεπτο. Μόλις μπήκαν τα γκολ πήγαμε πολύ καλύτερα. Στο β’ μέρος ήμασταν καταιγιστικοί και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ. Βγήκε η δουλειά από την προετοιμασία.

Η ομάδα είναι δυνατή, ενωμένη και σαν οικογένεια. Παρότι σήμερα είμαστε ικανοποιημένοι υπάρχουν πράγματα  να βελτιώσουμε. Δουλεύουμε πάντα για έναν συγκεκριμένο στόχο και είναι πάντα σημαντικό το να βάζουμε νέα πράγματα στο παιχνίδι μας.»

Το κατά πόσον το παιχνίδι μπορεί να κύλησε όπως θα το ήθελε ή το είχε σχεδιάσει:

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα παιχνίδι τόσο υψηλού επιπέδου και ποιότητας. Ήταν ένα τέτοιο παιχνίδι από μέρους μας. Υψηλής ποιότητας. Περίμενα καλή εικόνα αλλά όχι τόσο καλή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάσει. Έχουμε πράγματα να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε να δείχνουμε. Η ομάδα έχει δυνάμεις και ποιότητα και το έδειξε.»

Το τι ακόμα  να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό και ενώ το ρόστερ δεν έχει κλείσει:  

«Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζεις καλά. Όταν γίνεται αυτό έρχονται και τα καλά αποτελέσματα. Πρέπει να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλω να μιλήσω για τους παίκτες που είναι εδώ και όχι όσους μπορεί να έρθουν. Σήμερα δείξαμε πως είμαστε ένα δυνατό σύνολο. Δεν θα έρχονται πάντα τα ματς όπως τα θέλουμε. Το σημαντικό είναι να δείχνουμε πως έχουμε δυνάμεις.»

Το σύνθημα ‘έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό’ και τον κόσμο και τις απαιτήσεις του:

«Σήμερα κερδίσαμε έναν αγωνα και είμαστε στην αρχή. Ήταν μόνο μία νίκη σε μία αναμέτρηση. Έτσι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί και ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Υποσχομαι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τέτοιου επιπέδου ματς. Σήμερα ήταν μόνο ένα ματς..»

Την πιθανότητα να δοκιμασει νέα πράγματα στη ρεβάνς:

«Ακόμα δεν σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Να ξεκουραστούμε από την υπερένταση του ματς. Όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Έχουμε τρεις διοργανώσεις, θα έχουμε δυσκολίες και τραυματισμούς και όλοι θα αγωνιστούν. Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς για να συζητάμε τέτοια πράγματα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα βάλουμε τους παίκτες που κρίνουμε πως θα βοηθήσουν περισσότερο.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση