HomeΚΡΗΤΗΕίχε «αδυναμία» στα δωμάτια ξενοδοχείων

Είχε «αδυναμία» στα δωμάτια ξενοδοχείων

Συνελήφθη 42χρονος για κλοπές στη Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη, 42χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, στο Ηράκλειο.
Συνολικά εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν, σε δωμάτια Ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα ο 42χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Χερσονήσου σε συνεργασία με τους δικυκλιστές του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 06.08.2018 έως και 08.08.2018 ο 42χρονος είχε διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, από δωμάτια ξενοδοχείων. Ο 42χρονος είχε αφαιρέσει χρήματα (550 ευρώ και 345 λίρες Αγγλίας), ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και διάφορα αντικείμενα και έγγραφα.
Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 42χρονος και κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν :
• πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 54 ευρώ,
• φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής (tablet)
• ρόλοι, 2 κινητά τηλέφωνα, κάμερα και
• διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα των παθόντων.
Μέρος των αντικειμένων που βρέθηκαν αποδόθηκαν στους παθόντες.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση