HomeΚΡΗΤΗ50 νέοι υπάλληλοι στον… δήμο Γόρτυνας

50 νέοι υπάλληλοι στον… δήμο Γόρτυνας

Μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέχρι την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά οι άνεργοι ενδιαφερόμενοι για μία από τις 50 θέσεις του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας 2018 του ΟΑΕΔ για το Δημο Γορτυνας.

Οι νέοι υπάλληλοι θα απασχοληθούν για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου  Γορτυνας. Συγκεκριμένα οι 50 θέσεις κατανέμονται ανά ειδικότητα και αντικείμενο απασχόλησης ως εξής:

gortyna

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ η επιλογή θα γίνει με βάση τη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού. Οι ωφελούμενοι κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα εξής εννέα αντικειμενικά κριτήρια μοριοδότησης:

  1. Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες, το οποίο διπλασιάζεται για τους ανέργους αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών.
  2. Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες.
  3. Αναπηρία ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω.
  4. Ετήσιο εισόδημα ατομικό ή οικογενειακό.
  5. Ηλικία.
  6. Αριθμός ανήλικων τέκνων.
  7. Γονέας προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑΜΕΑ, ανηλίκων ή και ενηλίκων, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.
  8. Ιδιότητα δικαιούχου του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).
  9. Ωφελούμενοι που δεν είχαν τοποθετηθεί σε ολοκληρωμένες ή υπό υλοποίηση αντίστοιχες δράσεις (προώθησης της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα).

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Καθως και στον Δημο Γορτυνας στα παρακατω τηλεφωνα:2892340340-2892340313

Διαφήμιση
Διαφήμιση