Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 25χρονος άνδρας που πυροβόλησε τον 56χρονο συγχωριανό του έξω από το καφενείο που διατηρεί το θύμα στα Κεραμειά Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός άνδρας, που του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία, οδηγήθηκε την περασμένη Τρίτη στον ανακριτή όπου και απολογήθηκε για τα όσα κατηγορείται.

Μετά την απολογία του ο 25χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, οι δύο άνδρες φαίνεται ότι είχαν προσωπικές διαφορές με τον 25χρονο να αποφασίζει να τις λύσει με… όπλα!

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στα Κεραμειά Χανιών όταν ο 56χρονος καφετζής είχε σταθεί στην είσοδο του καταστήματός του προκειμένου να το ανοίξει. Τότε ο 25χρονος φερόμενος ως ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας, έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε.

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση στην περιοχή, με τον τραυματία να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Χανίων. Στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι αναζήτησαν και συνέλαβαν τον νεαρό. Εκτιμάται πως οι προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξαν η αφορμή για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 56χρονου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το θύμα της επίθεσης φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την υγεία του ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση