HomeΚΡΗΤΗΑυγενάκης: «Στήνουν επικοινωνιακά σόου πάνω στις στάχτες»

Αυγενάκης: «Στήνουν επικοινωνιακά σόου πάνω στις στάχτες»

«Των καταστροφικών πολιτικών τους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Το μακάβριο σόου της 23ης Ιουλίου συνεχίστηκε χθες με χαμόγελα! Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ανθρωπιάς. Αυτό που τον απασχολεί είναι μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Νίκο Ανδρίτσο, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

  • Ο κ. Τσίπρας χθες έδωσε μια νέα θεατρική παράσταση αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι ένας θλιβερός Πρωθυπουργός, που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την εγκληματική έλλειψη προετοιμασίας, τον ανύπαρκτο συντονισμό και την τραγική διαχείριση της κρίσης στο Μάτι.
  • Είναι υποκριτικό οι κυβερνητικές αποφάσεις να περιορίζονται στα αυθαίρετα. Μετρούν σχεδόν 4 χρόνια στην κυβέρνηση. Τα αυθαίρετα αυτά έπρεπε να είχαν κατεδαφιστεί επί των ημερών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Όχι μόνο αρνήθηκαν να εφαρμόσουν 1639 τελεσίδικες αποφάσεις για την κατεδάφιση αυθαιρέτων, αλλά μέσω Βούτση και Κουρουπλή τις εμποδίσαν οδηγώντας στην διαιώνιση του μπάχαλου της άναρχης δόμησης.
  • Οι πολίτες δεν μπορούν να ξεχάσουν πως για 10 μέρες υποστήριξαν πως όλα ήταν τέλεια. Δεν έβρισκαν λάθος μέχρι την παραίτηση Τόσκα και το ξήλωμα των υπηρεσιακών. Έχουν υψώσει τείχος ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την κοινωνία. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν πάρει οριστικά διαζύγιο από τον ελληνικό λαό.
  • Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, αλλά και ολόκληρη η Κυβέρνηση είναι έξω από την κοινωνία. Δεν μπορούν να παράξουν πολιτική. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στήνουν επικοινωνιακά σόου πάνω στις στάχτες των καταστροφικών πολιτικών τους.
Διαφήμιση
Διαφήμιση