Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου οδηγείται σήμερα ο 47χρονος άνδρας, προκειμένου ν’ απολογηθεί, ο οποίος, πριν λίγες ημέρες, τραυμάτισε πυροβολώντας με καραμπίνα δύο 17χρονους νέους, οι οποίοι φέρονται να εισέβαλαν στο μποστάνι του με αυτοκίνητο, προκαλώντας καταστροφές στις καλλιέργειες του.

Στον 47χρονο έχουν ασκηθεί διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Την Δευτέρα είχε οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί όμως ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι εντάσεις όταν οι συγγενείς άρχισαν να λογοφέρουν ενώ στο σημείο υπήρξαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο των επεισοδίων.

1

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε αγροτική περιοχή των Ασιτών Ηρακλείου όταν δύο 17χρονοι, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, επιχείρησαν να κλέψουν καρπούζια από τον λαχανόκηπο του 47χρονου.

Ο 47χρονος, εξαιτίας του ότι είχε πέσει πολλές φορές στο παρελθόν θύμα κλοπής, αποφάσισε να φυλάξει ο ίδιος την περιουσία του και με ένα αεροβόλο όπλο βρισκόταν το βράδυ στο λαχανόκηπό του.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας είδε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι ανήλικοι. Τότε, φέρεται να έβγαλε το όπλο και να άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Τα σκάγια έπληξαν το όχημα ενώ τραυμάτισαν και τους δύο νεαρούς άνδρες οι οποίοι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από τρεις περίπου ώρες όταν ένας από τους 17χρονους πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μαζί με συγγενικό του πρόσωπο καθώς πονούσε από τα τραύματα.

Οι γιατροί έκριναν την άμεση εισαγωγή του στο νοσοκομείο καθώς ένα από τα σκάγια τον έχει βρει κοντά στο μάτι.

Στη συνέχεια στο νοσοκομείο οδηγήθηκε και ο δεύτερος δράστης ο οποίος λίγη ώρα αργότερα πήρε εξιτήριο καθώς έφερε ελαφρότερα τραύματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση