HomeΚΟΣΜΟΣΔιασώθηκαν δεκάδες ανήλικες “σκλάβες” του σεξ

Διασώθηκαν δεκάδες ανήλικες “σκλάβες” του σεξ

Τις κρατούσαν και τις εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνολικά 24 κορίτσια σκλάβες του σεξ διέσωσαν οι Αρχές της Ινδίας σε επιδρομή που έκαναν σε διαμέρισμα σε βόρεια επαρχία της χώρας.

Τα κορίτσια σώθηκαν λόγω του ότι μία από αυτές κατάφερε να ξεφύγει την περασμένη Κυριακή και να πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενημερώνοντας για το τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού, τα κορίτσια έφευγαν με αυτοκίνητα τη νύχτα και επέστρεφαν το πρωί κλαίγοντας. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, περίπου 10 με 15 κορίτσια αγνοούνται.

Όλα τα κορίτσια είναι στην ηλικία της εφηβείας.

Τα κορίτσια φιλοξενούνταν σε υποτιθέμενο ξενώνα. «Υπεύθυνοι» του χώρου ήταν ένα ζευγάρι του οποίου η άδεια είχε αφαιρεθεί, το 2017, όμως εκείνοι συνέχιζαν να το λειτουργούν παράνομα.

Σύμφωνα με Κυβερνητική Οργάνωση για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Παιδιών στην Ινδία, εκτιμάται ότι περίπου 7.300 τέτοιοι ξενώνες λειτουργούν στη χώρα, προσφέροντας στέγη και προστασία σε περίπου 230.000 παιδιά. Τα 1.300 εξ αυτών, ωστόσο, είναι χωρίς άδεια, κάτι που σημαίνει ότι λειτουργούν παράνομα και με λίγο ή καθόλου έλεγχο.

ant1news.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση