HomeHL-9Μία υπέροχη φωνή στον πεζόδρομο της… Δαιδάλου

Μία υπέροχη φωνή στον πεζόδρομο της… Δαιδάλου

Μάγεψε τους πάντες η Μελίνα Ατρείδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τους πολίτες και επισκέπτες του Ηρακλείου που έκαναν την βόλτα τους στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Δαιδάλου.

Εκεί βρισκόταν ένας άνδρας και μία γυναίκα που με μία κιθάρα κι ένα φλάουτο «ταξίδευαν» τους περαστικούς στις μουσικές τους κόσμου.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σταμάτησαν για να απολαύσουν την μαγική αυτή μουσική ενώ αρκετοί έβγαλαν τα κινητά τους και τους τράβηξαν βίντεο.

https://vimeo.com/283546667

Αυτό που οι περισσότεροι όμως δεν γνώριζαν ήταν πως η γυναίκα που έπαιζε φλάουτο και είχε εκείνη την κρυστάλλινη και μαγική φωνή δεν ήταν άλλη από την Μελίνα Ατρείδου.

Πρόκειται για μία καλλιτέχνιδα με σπουδαία καριέρα η οποία συμμετέχει σε ένα μουσικό σχήμα που ακούει στο όνομα «Μελιρι» και έχει ως συνοδοιπόρο της την Ειρήνη Χουλιαρά.

Οι δύο τους «οργώνουν» όλη την Ελλάδα και πραγματοποιούν εμφανίσεις κάνοντας ένα μουσικό ταξίδι που ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας, περνάει από την Κάτω Ιταλία, την Ισπανία και το Βέλγιο και φτάνει μέχρι τον… Αμερικανικό Νότο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση