HomeHL-SportsΦιλικό «Χ» για Κέρκυρα και Ηρόδοτο

Φιλικό «Χ» για Κέρκυρα και Ηρόδοτο

Έμειναν στο 1-1 στα Τρία Πέντε Πηγάδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις σκληρές προπονήσεις είχαν το απόγευμα της Δευτέρας  στα Τρία Πέντε Πηγάδια οι παίκτες της Κέρκυρας και του Ηροδότου, μένοντας στο ισόπαλο 1-1.

Ήταν το πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας για αμφότερες τις ομάδες, με τους Φαίακες να ανοίγουν το σκορ στο 76′ με κεφαλιά του Γεωργακόπουλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ζορμπά.

Οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 90′ με δυνατό σουτ του Μυλωνά εντός περιοχής, με τους Δημήτρη Σπανό και Μανώλη Παπαματθαιάκη να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπινούλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Κρητικός, Μπρανισλάβ, Κόντος, Αποστολίδης, Ντα Μότα, Ντο Ροσάριο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αθανασόπουλος, Βουτσελάς, Παναγιωτίδης, Θεοδωράκης, Ντα Σίλβα, Αναστασόπουλος, Λάμπογλου (84′ Νόκα), Ζορμπάς, Κρητικός, Γεωργακόπουλος, Σπίνουλας.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Αυγενικού, Αργκιλέσι, Σμυρλής, Μωραΐτης, Φραγκουλάκης, Κωνσταντινίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κουράκης, Μπαλάφας, Νικηφόρος, Παναγιωτάκης, Δουλγεράκης, Κοντογιάννης, Κασαπάκης, Μυλωνάς, Φουκαράκης, Μάκο, Βαρουξάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση