HomeHL-9Επί τάπητος…η δημιουργία αστυνομικού γραφείου στο κέντρο της πόλης

Επί τάπητος…η δημιουργία αστυνομικού γραφείου στο κέντρο της πόλης

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η δημιουργία αστυνομικού γραφείου στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου τέθηκε …επί τάπητος το απόγευμα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου στη Λότζια.

Όπως τονίστηκε από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί τα τελευταία χρόνια τόσο το δήμο όσο και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, καθώς κύριο μέλημα και των δύο πλευρών είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και ιδιαίτερα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε η παραχώρηση από το δήμο χώρου, στον οποίο θα στεγαστεί το συγκεκριμένο γραφείο, προκειμένου οι πολίτες να απευθύνονται σε αυτό για συγκεκριμένες υποθέσεις τους, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στο Αστυνομικό Μέγαρο, διανύοντας τόσο μεγάλη απόσταση για να εξυπηρετηθούν.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου εκπροσώπησε ο υποδιευθυντής, Μανόλης Μπαριτάκης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της απόφασης αυτής, τονίζοντας την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός τέτοιου γραφείου στο κέντρο της πόλης, επισημαίνοντας όμως το σοβαρό ζήτημα της στελέχωσης του, δεδομένου της υπάρχουσας έλλειψης έμψυχου δυναμικού στις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση