HomeHL-SportsΟ ΠΑΟΚ πάει για sold out στο ματς με την Σπαρτάκ

Ο ΠΑΟΚ πάει για sold out στο ματς με την Σπαρτάκ

Ως χθες βράδυ είχαν διατεθεί 16.322 εισιτήρια διαρκείας στο ΠΑΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι ουρές που σχηματίστηκαν εκτός Τούμπας σήμερα από νωρίς φανερώνουν πως το βράδυ (8 μ.μ.) της Τετάρτης (8/8) πιθανώς ο ΠΑΟΚ να κάνει ένα ακόμα sold out εισιτηρίων, αυτή την φορά στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας για τον Γ’ γύρο των προκριματικών του Champions League.

Ως χθες βράδυ είχαν διατεθεί 16.322 εισιτήρια διαρκείας και σήμερα είχαν εξαντληθεί όλα τα διαθέσιμα για τις θύρες 1,2,3,5,6 και απέμεναν λίγα για τις θύρες 4,7,8. Αυτό που αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης είναι ένα θερμό και γεμάτο γήπεδο στην σημαντική αυτή αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ- Σπαρτάκ.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Δικέφαλος του Βορρά, συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα και ήδη ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που απουσίασε από τα δυο παιχνίδια με την Βασιλεία, είναι κανονικά στην διάθεση της ομάδας του και το πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, απών από τον πρώτο αγώνα μεθαύριο, συνεχίζει εντατική θεραπεία για να προλάβει τουλάχιστον το δεύτερο παιχνίδι στην Μόσχα στις 14/8 ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Χοσέ Κάνιας, με προοπτική να μπει αύριο στο ομαδικό πρόγραμμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση