HomeΚΡΗΤΗΣυζήτηση για την πολιτική προστασία στο δημοτικό συμβούλιο

Συζήτηση για την πολιτική προστασία στο δημοτικό συμβούλιο

Με 37 θέματα συνεδριάζει σήμερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 37 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα   6   Αυγούστου   2018  και  ώρα  17:55 στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου (αίθ. Ελευθ. Βενιζέλου) το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου.

Τα θέματα αναλυτικά:

Ενημέρωση  από τον  Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας για θέματα της αρμοδιότητας του.

  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού δαπανών 2018 για το τμήμα Πολιτισμού (απόφαση 808/2018 Οικονομικής Επιτροπής).
  2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την προμήθεια γάλακτος (απόφαση 813/2018 σε ορθή επανάληψη Οικονομικής Επιτροπής).
  3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LIFE 2017 Climate Change (απόφαση 814/2018 Οικονομικής Επιτροπής).
  4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για το Πρόγραμμα A2UFOOD (απόφαση 815/2018 Οικονομικής Επιτροπής).
  5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2018 για την παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης και υλοποίησης εκπαιδευτικών ημερίδων και προγραμμάτων για το ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ του Δήμου Ηρακλείου (απόφαση 816/2018 Οικονομικής Επιτροπής).
  6. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2018 για την εξόφληση οφειλής εξαγοράς χρόνου αναγνώρισης δημόσιας υπηρεσίας (απόφαση 817/2018 Οικονομικής Επιτροπής).
  7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2018 για την Αναβάθμιση και επέκταση Προγράμματος Διαχείρισης –Παρακολούθησης Έργων και Μελετών Civilplanner (απόφαση 818/2018 Οικονομικής Επιτροπής).
  8. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2018 για την κάλυψη δαπανών σχετικά με πολιτιστικές εκδηλώσεις (απόφαση 819/2018 Οικονομικής Επιτροπής).
  9. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2018 για την κάλυψη δαπανών μίσθωσης χώρου φιλοξενίας μουσικής ψηφιακής βιβλιοθήκης Δήμου Ηρακλείου και συναυλιακού χώρου Δημοτικής Φιλαρμονικής (απόφαση 820/2018 Οικονομικής Επιτροπής).
  10. Τροποποίησή του Τεχνικού Προγράμματος 2018 και αναμόρφωση προϋπολογισμού του οικονομικού  έτους 2018,  για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια –τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση 7 παιδικών χαρών του Δήμου Ηρακλείου και 3 αύλειων χώρων Νηπιαγωγείων» (απόφαση 821/2018 Οικονομικής Επιτροπής).
  11. Έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών : α) για την διακίνηση φακέλων και δεμάτων που έγινε από τον ΒΡΥΣΑΝΑΚΗ ΕΜΜ. (CRETA COURIER) και β. για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες που έγιναν από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.
  12. Έγκριση εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια –τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση 4 παιδικών χαρών του Δήμου Ηρακλείου» και έγκριση της χρηματοδότησης του.
  13. Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «Ανάδειξη Οικισμού Προφήτη Ηλία –Ανακατασκευή δρόμων οικισμού περιοχής εκκλησίας Προφήτη Ηλία».
  14. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αρδευτικό έργο Δήμου Τεμένους».
  15. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής για το Α’ Παραδοτέο της υπηρεσίας με τίτλο «Παροχή γραφιστικών υπηρεσιών για την παρουσίαση έργων και μελετών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου».
  16. Έγκριση ανάθεσης της μελέτης με τίτλο «Εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).
  17. Τροποποίηση της «Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Συγκοινωνιακού Έργου».
  18. Παραχώρηση χρήσης οδών για την διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων.
  19. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής για την «Παροχή υπηρεσίας προετοιμασίας Φακέλου για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης του Δήμου Ηρακλείου».
  20. Υποκατάσταση με απαλλαγή μέλους αναδόχου μελετητή για το έργο με τίτλο «Ανακατασκευή παιδικής χαράς στην συμβολή των οδών Ικάρου και Κανάρη».
  21. Υπαγωγή στον Ν. 4495/2017 (ΦΕΚ167Α /3-11-2017) των ακινήτων : 1) Δημοτικό Κτίριο Βασιλείων, 2) 46ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, 3) Ακίνητο επί της Καλοκαιρινού 258, 4) 2ο Νηπιαγωγείο Βουτών –Ξύλινο Στέγαστρο.
  22. Παράκαμψη δρόμου για τον εορτασμό του Αγίου Μύρωνος την 7η και 8η Αυγούστου.
  23. Έγκριση δικαιούχων γάλακτος (Μονίμων, Ι.Δ.Α.Χ. και Ι.Δ.Ο.Χ.), για το έτος 2018.
  24. Προμήθεια γάλακτος του προσωπικού του Δήμου Ηρακλείου, ως μέσο ατομικής προστασίας.
  25. Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου Κρήτης».
  26. Έγκριση βεβαίωσης καλής εκτέλεσης για το Φεστιβάλ «Τέχνη καθ’ οδόν».
  27. Έγκριση οριστικού πρωτοκόλλου παραλαβής «Παροχής εργασιών φύλαξης και ασφάλειας για τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών στο Δήμο Ηρακλείου».
  28. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής αντικειμένου σύμβασης παροχής υπηρεσιών για δημοσίευση προβολής του Δήμου Ηρακλείου σε έντυπο μέσο που εκδίδεται από την Ένωση  Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».
  29. Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής Παρεχόμενης Υπηρεσίας.
  30. Έγκριση απομάκρυνσης  δέντρων .
  31. Έγκριση για την συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου, στο ερευνητικό έργο «ΚΡΗΠΙΣ- 2 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΕ2 :Φυσικές καταστροφές –κλιματική αλλαγή –αστικό περιβάλλον».
  32. Έγκριση πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο «Συντήρηση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Ηρακλείου».
  33. Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και παραλαβής της υπηρεσίας «Έκδοση πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης Δημοτικών Κτιρίων».
  34. Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας μίσθωσης οικοπέδου για την δημιουργία Πράσινου Σημείου.
  35. Παραχώρηση εκτάσεων στη θέση «Μαύρος Σπήλιος» της Δ.Ε. Νέας Αλικαρνασσού της Π.Ε. Ηρακλείου.
  36. Έγκριση μετάβασης του Αντιδημάρχου Ηρακλείου  κ. Ινιωτάκη Πέτρου στα Χανιά.
  37. Χορήγηση άδειας ίδρυσης εμπορικού καταστήματος ειδών ένδυσης και υπόδησης της εταιρείας «ΖΑΡΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» επί των οδών Δαιδάλου, Βυζαντίου και Λ. Δικαιοσύνης στο Ο.Τ. 223 εντός σχεδίου πόλεως Ηρακλείου.
Διαφήμιση
Διαφήμιση