HomeHL-SportsΣυνεχίζει να ενισχύεται η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού

Συνεχίζει να ενισχύεται η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού

Πήρε Γιώργο Κοντογιάννη και Ορέστη Μάκο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχει πάρει… φόρα και δεν σταματάει ο Ηρόδοτος. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής  άλλη μια μεταγραφή, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τον Ορέστη Μάκο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από Αναγέννηση Ιεράπετρας, Ηρακλή Ψαχνών και Χαλκίδα.

Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Ηροδότου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ορέστη Μάκο. Ο νεαρός μέσοεπιθετικός, γεννημένος στις 27/08/1995, έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, στον Ηρακλή Ψαχνών, στην Χαλκίδα και τελευταίος σταθμός η Καλλιθέα.

Ορέστη, καλωσήρθες στην ομάδα μας!! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ηροδότου!!».

Μετά τον ΟΦΗ και ο Ηρόδοτος γνωστοποίησε το Σάββατο  την απόκτηση του Γιώργου Κοντογιάννη.

Ο 20χρονος άσος μετακομίζει στους νεοφώτιστους στη Β’ Εθνική με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του «Γεντί Κουλέ», αποτελώντας μία επιπλέον λύση στα χέρια του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Ηρόδοτος ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου με την μορφή δανεισμού παραχωρείται ο Γιώργος Κοντογιάννης, αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται στο καλύτερο σημείο με αυτή τη συμφωνία.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 24 Ιουλίου 1998, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Γιώργο, καλωσήρθες στην οικογένεια του Ηροδότου και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».