Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου, όταν δύο 17χρονοι δέχθηκαν ριπές από αεροβόλο όπλο σε λαχανόκηπο, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτική τοποθεσία των Ασιτών, σε περιβόλι ιδιοκτησίας του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές, καθώς πιθανολογείται ότι οι δύο νεαροί είχαν πρόθεση να αρπάξει φρούτα από την καλλιέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης και καλλιεργητής του περιβολιού, είχε πέσει κι άλλες φορές στο παρελθόν θύμα κλοπής και όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να φυλάξει την περιουσία του με κάθε τρόπο. Οι ανήλικοι, προσέγγισε τον λαχανόκηπο με ΙΧ αυτοκίνητο, στη θέα του οποίου, ο ιδιοκτήτης του λαχανόκηπου εξεμάνη και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους με το αεροβόλο που κρατούσε.

Τα σκάγια έπληξαν το όχημα τη στιγμή που ο οδηγός προσπαθούσε να κάνει αναστροφή και να απομακρυνθεί από το σημείο. Στη διάρκεια των ελιγμών αυτών, ο ένας από τους δύο ανήλικους τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο και νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η κατάσταση της υγείας του δεν ελλοχεύει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο, οι γιατροί ανησυχούν για την όρασή του καθώς έχει τραυματιστεί πολύ κοντά στα μάτια.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε με τη νοσηλεία του πρώτου εφήβου στο νοσοκομείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα και ο δεύτερος νεαρός εμφανίστηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να φροντίσουν οι γιατροί και τα δικά του επιπόλαια τραύματα.

Στο σημείο που έγινε το επεισόδιο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι αναζητούσαν τον φερόμενο ως δράστη των πυροβολισμών. Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως διερευνάται το ενδεχόμενο οι νεαροί τραυματίες, που δεν αποκλείεται να βρισκόνταν υπό την επήρεια μέθης, να είχαν συνεργό που ήταν ενδεχομένως και ο οδηγός του οχήματος.

Για την ώρα πάντως δεν έχει υπάρξει κάποια σύλληψη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση