HomeΕΛΛΑΔΑΔιάβημα των δημάρχων Μυκόνου και Σαντορίνης για την εγκληματικότητα

Διάβημα των δημάρχων Μυκόνου και Σαντορίνης για την εγκληματικότητα

Με κατεπείγουσα επιστολή τους στον πρωθυπουργό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κοινή επιστολή προς τον πρωθυπουργό απέστειλαν οι δήμαρχοι Μυκόνου και Σαντορίνης, κ.κ. Κουκάς και Ζώρζος, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του για τα ζητήματα της παραβατικότητας, που αυξάνεται τους θερινούς μήνες.

Στην επιστολή τους, οι δύο δήμαρχοι θέτουν το ζήτημα της υποστελέχωσης των σωμάτων ασφαλείας εν μέσω τουριστικής περιόδου και των συνεπειών αυτής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ζητούν από τον πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα και καταλυτικά, «δίνοντας ουσιαστική λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει τις τοπικές κοινωνίες της Σαντορίνης και της Μυκόνου εδώ και χρόνια, ιδίως δε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες οπότε και ο πληθυσμός των νησιών υπερδεκαπλασιάζεται!».

Σύμφωνα με ανακοίνωση των δύο δημάρχων, «με δεδομένη την αύξηση των κρουσμάτων παραβατικότητας και οργανωμένου εγκλήματος στους δυο αυτούς κορυφαίους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, κρίνεται ως επιτακτική η ανάγκη σημαντικής ενίσχυσης της υφιστάμενης δύναμης των σωμάτων ασφαλείας.»

Παράλληλα, επισημαίνουν στον πρωθυπουργό τόσο τα συνήθη κρούσματα παραβατικότητας, όσο και τα αίτια που συνδράμουν στην αύξησή τους.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση