HomeHL-SportsΛεωνίδας Λεουτσάκος: «Προχωράμε σαν να μην υπάρχει αναδιάρθρωση»

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Προχωράμε σαν να μην υπάρχει αναδιάρθρωση»

Πώς σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής τις αποφάσεις του πρώτου Δ.Σ. της νέας περιόδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφάσεις για την προκήρυξη, αλλά και τους βασικούς κανόνες πήραν στην Ένωση Β’ Εθνικής οι ομάδες στο Δ.Σ. της Τετάρτης.

Ο επικεφαλής του διοικητικού φορέα της δεύτερης κατηγορίας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μετά το τέλος του συμβουλίου σχολίασε τα όσα προηγήθηκαν δηλώνοντας: «Ήταν το πρώτο συμβούλιο ενόψει της νέας σεζόν και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι συμφωνήσαμε πάνω σε βασικούς άξονες, αφού όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, πάντως, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα με τον Άρη Λυχναρά υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν αντιπαλότητες ανάμεσά μας και δεν τις θέλουμε», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις κυοφορούμενες ανακατατάξεις των κατηγοριών με… αφοπλιστικό τρόπο (πέταξε σπόντα στη Σούπερ Λίγκα)!

«Προχωράμε σαν να μην υπάρχει αναδιάρθρωση. Εμείς, εξάλλου, δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Λεουτσάκου, που για τα χορηγικά ζητήματα, που καίνε τη Β’ Εθνική, ώστε να έχει πόρους και να είναι μια βιώσιμη κατηγορία πρόσθεσε: «Είμαστε σε αναμονή για να κλείσουμε με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά μας, αλλά μιλάμε και με στοιχηματικές εταιρείες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση