HomeΚΡΗΤΗΕπιστημονικό εργαστήριο στο ΤΕΙ Κρήτης

Επιστημονικό εργαστήριο στο ΤΕΙ Κρήτης

Με τη συμμετοχή του Πανεπιστήμιου Yeshiva της Νέας Υόρκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Εργαστήριο Διεπιστημονικής Προσέγγισης για την Βελτίωση της Ποιότητα της Ζωής, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Yeshiva της Νέας Υόρκης ξεκινούν σήμερα 2 Αυγούστου τις εργασίες του τετραήμερου Summer School – Workshop με τίτλο: «Θέτοντας τα Θεμέλια: Μια ολοκληρωμένη Κλινική Προσέγγιση για την Αξιολόγηση και την Θεραπεία της Δυσφαγίας».

Στόχος του Summer School – Worκshop είναι η εμβάθυνση των γνώσεων των συμμετεχόντων στην Ανατομία και την Φυσιολογία ώστε να είναι ξεκάθαροι οι θεραπευτικοί στόχοι (Μυικό σύστημα που συμμετέχει στην Σίτιση) και η κατάκτηση δεξιοτήτων για τον εντοπισμό των κλινικών δεικτών που είναι απαραίτητοι για την ασφαλή σίτιση και κατάποση.

Κατά τη διάρκεια του Workshop, θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές της Θεραπευτικής Σίτισης και μια σειρά από κλασικές και σύγχρονες Θεραπευτικές Τεχνικές για τη Λειτουργική Παρέμβαση των σχετικών Διαταραχών Σίτισης και Κατάποσης.

Οι συμμετέχοντες αναμένεται να γνωρίσουν την πλειοψηφία των αναγνωρισμένων Κλινικών Τεχνικών Αξιολόγησης και Διάγνωσης αλλά και τις Θεραπευτικές Τεχνικές, με στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων Σίτισης και Κατάποσης ενώ μέσα από ζωντανή επίδειξη (πραγματικό περιστατικό) και βίντεο αναμένεται να εξοικειωθούν με το τί πρέπει να παρατηρήσουν σε μια εξέταση και να είναι σε θέση να σχεδιάσουν το θεραπευτικό τους πλάνο ανάλογα με τα αποτελέσματα αυτής.

Οι εργασίες του Summer School – Workshop θα διεξαχθούν από 2-5 Αυγούστου στο Ηράκλειο στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Κρήτης με επίσημη γλώσσα την Αγγλική.

Διαφήμιση
Διαφήμιση