HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζεται η αντιπαράθεση για το Πολιτιστικό Κέντρο

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το Πολιτιστικό Κέντρο

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Ηράκλειο - Ανοιχτοί Ορίζοντες"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλά κρατεί ο κύκλος της αντιπαράθεσης που ξέσπασε στη Λότζια με αφορμή το έργο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Μετά την αντίδραση του τέως δημάρχου Γιάννη Κουράκη και την ανταπάντηση της παράταξης της πλειοψηφίας «Δύναμη Πολιτών» στο ζήτημα αναφέρεται με ανακοίνωσή της και η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ηράκλειο – Ανοιχτοί Ορίζοντες».

Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζονται τα εξής:

«Το γαρ πολύ της θλίψεως -εν προκειμένω της απραξίας- γεννά παραφροσύνη. Θα περίμενε κανείς στις επισημάνσεις της Δημοτικής μας Παράταξης και του μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΠΤΑΗ κ. Αλέκου Λαζαρίδη, σε όσα ο ίδιος ο Δήμαρχος θέλησε να παρουσιάσει στους δημοσιογράφους σε μια σπάνια αυτοψία στο ΠΣΚΗ, να απαντηθούν από τη Δημοτική Αρχή και όχι από τη Δύναμη Πολιτών.

Έστω και έτσι όμως, οι αναφορές σε γκλίτσες και τσοπάνηδες δεν ταιριάζουν σε λογικές ανεξάρτητων Δημοτικών παρατάξεων, αλλά σε ακραίο κομματικό συντηρητικό λόγο, που καλλιέργησε σε πολίτες και αιρετούς λογικές μαντριού και κοπαδιού.

Σε ότι τέλος αφορά στα 11,5 εκατομμύρια ευρώ που επισείεται ως επιχείρημα, γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς και οι συνεργάτες σας ότι, δεν υπάρχει απολύτως καμμία περίπτωση να υπάρξουν συνέπειες για το Δήμο με βάση τα υπάρχοντα αποδεικτικά στοιχεία. Αναμένουμενουμε όμως τις δικές σας απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε.

Εμείς είμαστε της αρχής όλα στο φως με «ντοκουμέντα». Ας έχουν όμως υπόψιν τους οι όψιμοι θριαμβολογούντες πως οι Ηρακλειώτες και νου και κρίση διαθέτουν«.

Διαφήμιση
Διαφήμιση