HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Ο κ. Σπίρτζης ταυτόσημος με τη λέξη αναξιοπιστία»

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Ο κ. Σπίρτζης ταυτόσημος με τη λέξη αναξιοπιστία»

Με αφορμή το έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατά του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρίστου Σπίρτζη τάσσεται σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου της ΝΔ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο μείζον έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης επισημαίνονται τα εξής:

«Δυστυχώς, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κρήτης, ο κ. Σπίρτζης συνεχίζει, για ακόμη μια φορά, να μας επιβεβαιώνει!
Αφού, επί 3,5 χρόνια επέδειξε φοβερές καθυστερήσεις, συνεχείς αλλαγές σχεδιασμού, συνεχείς εξαγγελίες για το έργο του ΒΟΑΚ, τελικά αποφάσισε να προχωρήσει βιαστικά, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς καμιά μελέτη, και εντελώς στο πόδι ξανά … εξήγγειλε το ΒΟΑΚ. Μάλιστα, προχώρησε σε διαδικασία προεπιλογής αναδόχου, χωρίς να υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός, μελέτη σκοπιμότητας, χωροθέτηση, περιβαλλοντικές μελέτες, μελέτες κυκλοφοριακού φόρτου, προϋπολογισμός και καθορισμένο θεσμικό πλαίσιο.

Μετά … θυμήθηκε τις μελέτες κυκλοφοριακού φόρτου κατά μήκος του ΒΟΑΚ!

Και αυτές τις μέρες, φερόμενοι υπάλληλοι του αρμόδιου Υπουργείου διεξάγουν ερωτηματολόγιο προς τους οδηγούς, μεταξύ άλλων, και για το ενδεχόμενο επιβολής διοδίων.

Από την υποδαύλιση του κινήματος «δεν πληρώνω», … από το ΒΟΑΚ χωρίς διόδια και τις χυδαίες επιθέσεις κατά όσων εξέταζαν το ενδεχόμενο αυτό, … από το διόδια μόνο για τους επισκέπτες και τους τουρίστες και όχι τους μόνιμους κατοίκους… τώρα διεξάγουν ερωτηματολόγια και προσπαθούν να φέρουν το θέμα πλαγίως στο τραπέζι, προφασιζόμενοι, μάλιστα, θέματα ασφάλειας και ταχύτητας.

Κε. Σπίρτζη, αργά και σταδιακά, επιβεβαιώνετε αυτά που εδώ και πολύ καιρό, τεκμηριωμένα και με επιχειρήματα αναδεικνύουμε.

Δεν μπορείτε να παίζετε με ένα τόσο σημαντικό έργο υποδομής!
Δεν μπορείτε να παίζετε με την ασφάλεια των διερχόμενων!
Δεν μπορείτε να παίζετε με τη νοημοσύνη των πολιτών!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση