HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ“ Πολιτιστικές Δράσεις Δήμου Πλατανιά “

“ Πολιτιστικές Δράσεις Δήμου Πλατανιά “

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Πλατανιά στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018, σας προσκαλεί αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου και ώρα 21:00μ.μ., στην Μουσική Βραδιά με τους “ Εντέχνως Λαϊκούς” που διοργανώνει σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς στην Τοπική Κοινότητα Μεσκλών.

Συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου με τον γενικό τίτλο “ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ”.
Αυτή τη βδομάδα το “ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ” του Δήμου Πλατανιά θα βρίσκεται στα παρακάτω χωριά:
• Την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ. , στο χώρο του Πολιτιστικιού Συλλόγου Φουρνέ, με την προβολή της ταινίας “ Τα Παράπονα στον Δήμαρχο”.

• Την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ. στη πλατεία στα Ροδωπού, με την προβολή της ταινίας“ Λουλούδια που μαράθηκαν Νωρίς”

• Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ., στην Πλατεία της Πανεθήμου ,με την προβολή της ταινίας“ Λουλούδια που μαράθηκαν Νωρίς”

• Την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ. στην πλατεία του Συριλίου, με την προβολή της ταινίας“ Το Μακροβούτι”
Ραντεβού για “ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ”.

Επίσης την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 , ώρα 21:00μ.μ., θα δοθεί “ Παράσταση Καραγκιόζη” για μικρούς και μεγάλους με το Νίκο Μπλαζάκη, που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με του Τοπικούς Φορείς της Τ.Κ. Νεριανών,

Η είσοδος για όλες τις ανωτέρω δράσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση