HomeΚΡΗΤΗΕκδρομή στη μαγευτική Ελεύθερνα

Εκδρομή στη μαγευτική Ελεύθερνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σάββατο 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδρομή στην μαγευτική Ελεύθερνα με ξενάγηση, που είχε αρχικά προβλεφθεί για το Σάββατο 10 του Μάη, από το σύλλογο «Οι Φίλοι του Λουξεμβούργου στην Κρήτη».

Η εκδρομή συμπεριλαμβάνει επίσης επισκέψεις στο Αρκάδι και στις Μαργαρίτες και θα ολοκληρωθεί με γεύμα στην γραφική ταβέρνα «Πλάτανος» στη Δροσιά, πρώην «Γενι Γκαβέ».

Οι διοργανωτές απευθύνονται στα μέλη, στους φίλους του συλλόγου, αλλά και σε όλους εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν το σύλλογο ή να επισκεφθούν το ιστορικό Αρκάδι, το αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας , το όμορφο χωριό των Αγγειοπλαστών, τους Μαργαρίτες, και να χαρούν την όμορφη ρεθυμνιώτικη φύση..

Η μετακίνηση της ημερομηνίας έγινε για να δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν όλοι οι φίλοι και οι φίλες που είχαν εκφράσει την επιθυμία να είναι μαζί μας, αλλά λόγω της κυρίως της συγκυρίας δεν τους ήταν εφικτό στις 10 του Μάη.

Το κόστος (λεωφορείο, ξενάγηση και γεύμα) κατ’ άτομο παραμένει το ίδιο: 14 ευρώ το άτομο.

Μια πολύ προσιτή τιμή που επιτεύχθηκε χάρις στην γενναιοδωρία χορηγού και συμπολίτη μας που ενθαρρύνει την ύπαρξη συλλόγων με την παρουσία, το έργο και τους στόχους όπως διαθέτει και ο δικός μας σύλλογος..

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8:30 το πρωί από την Πλατεία του Αρχαιολογικού Μουσείου και η επιστροφή στο Ηράκλειο στις 18.00 το απόγευμα

Λόγω της ζήτησης και του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων η παράκληση είναι να γίνουν οι κρατήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Πληροφορίες: κ.Χαρίδημος Κακουλάκης τηλ. 2810287144 ή 6932400733. Κα  Δέσποινα  Πρατικάκη 6977143933. Ηρακλής Γαλανάκης 6977714581.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Λουξεμβούργου στην Κρήτη» ιδρύθηκε το 2002, ως μια απάντηση στην ύπαρξη του φιλελληνικού συλλόγου «Οι Φίλοι της Ελλάδα;» στο Λουξεμβούργο, με τον  οποίο ανάπτυξε και συνεχίζει να αναπτύσσει δράσεις  και να διευκολύνει ανταλλαγές και συνεργασίες . Θέλησή του είναι να συνεχίσει να προσθέτει ποιοτικά στον τόπο και το έργο του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση