HomeΚΡΗΤΗΟι δάσκαλοι του Ηρακλείου στηρίζουν τους πυρόπληκτους της Αττικής

Οι δάσκαλοι του Ηρακλείου στηρίζουν τους πυρόπληκτους της Αττικής

Με οικονομική στήριξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δ. Θεοτοκόπουλος», «Ν. Καζαντζάκης» και «Φαιστός» του νομού Ηρακλείου εκφράζουν σε ανακοίνωσή τους τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους τραυματίες και τους πυροπαθείς.

Οι τρεις Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου ενημερώνουν τους συναδέλφους τους εκπαιδευτικούς, πως θα παρακρατηθεί το χρηματικό ποσό των 2 ευρώ από τη μισθοδοσία του μήνα Σεπτεμβρίου με σκοπό την οικονομική στήριξη στους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Τα χρήματα θα διατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Αλέξανδρος Δελμούζος». Το ποσό που συγκεντρώνεται από το Σύλλογο της Ανατολικής Αττικής θα διατεθεί στο σύνολό του για έμπρακτη βοήθεια και ανακούφιση των συναδέλφων μας , αλλά και για τις οικογένειες των μαθητών μας που κατοικούν στην περιοχή και έχουν πληγεί.

Με βάση την ενημέρωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Αλέξανδρος Δελμούζος» υπάρχουν μέχρι και σήμερα τα εξής στοιχεία:
«Δυστυχώς συναδέλφισσα, συνταξιούχος, είναι μέσα στους συνανθρώπους μας που χάθηκαν.

Τρεις κατοικίες συναδέλφων καταστράφηκαν τελείως από τη φωτιά

Τέσσερις κατοικίες συναδέλφων έπαθαν σοβαρές ζημιές, όπως και η οικοσκευή τους, και δεν είναι κατοικήσιμες αυτήν τη στιγμή.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επισκεφθήκαμε την πληγείσα περιοχή για να προσφέρουμε βοήθεια. Όπου ήταν δυνατή η πρόσβαση επισκεφθήκαμε τις κατοικίες των συναδέλφων που είχαν πληγεί αλλά και σχολικές μονάδες (έχει υποστεί αρκετές ζημιές το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Π.Ν.Α Ραφήνας ,που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου).

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. του νομού μας ευχαριστούν θερμά όλους τους συναδέλφους για τη συμβολή τους και με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε την αλληλεγγύη μας σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς που βίωσαν μια ασύλληπτη τραγωδία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση