HomeHL-SportsΕνημέρωσε ΟΦΗ ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών

Ενημέρωσε ΟΦΗ ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών

Εκστρατεία ενημέρωσης και συζήτησης για όλα τα θέματα που αφορούν τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι αλλαγές των κανονισμών που μονομερώς επέβαλε η ΕΠΟ επηρεάζουν άμεσα τους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό ο ΠΣΑΠ ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης και συζήτησης για όλα τα θέματα που αφορούν τον επαγγελματία παίκτη.

Εκπρόσωποί του βρέθηκαν στο Καρπενήσι και εκεί συναντήθηκαν με τους παίκτες του ΟΦΗ, ενημερώνοντάς τους σχετικά.

Παράλληλα, υπήρξε συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις με ομάδες της Σούπερ Λίγκας και της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Εκστρατεία ενημέρωσης αλλά και συζήτησης για όλα τα θέματα που αφορούν τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ξεκίνησε ο Π.Σ.Α.Π. και σε αυτό το πλαίσιο έγκεινται η παρουσία μελών του Δ.Σ. στο Καρπενήσι.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Γεωργίου, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος και ο ταμίας Γιάννης Λαζανάς, επισκέφθηκαν την αποστολή της  ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου και συνομίλησαν με τους παίκτες της ομάδας.

Το προεδρείο του Π.Σ.Α.Π. ενημέρωσε τους συναδέλφους τους για όλες τις πρόσφατες αλλαγές των κανονισμών που μονομερώς επέβαλε η ΕΠΟ και αντάλλαξε απόψεις για δράσεις που δύναται να υπάρξουν, ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα ανταλλάχθηκαν σκέψεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και μέσω εποικοδομητικού διαλόγου, μπορούν να υπάρξουν λύσεις και προτάσεις προς όφελος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Ο Π.Σ.Α.Π. το επόμενο διάστημα θα προγραμματίσει ανάλογες συναντήσεις με όλους τους συναδέλφους τους, τόσο της Σούπερ Λιγκ όσο και της Football League».

Διαφήμιση
Διαφήμιση