Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι ενάντια στο παραεμπόριο και τη διακίνηση των απομιμητικών προϊόντων, των γνωστών και ως «προϊόντα – μαϊμού».

Την περασμένη Πέμπτη αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε Αττικής, πραγματοποίηση έφοδο σε αποθηκευτικό χώρο στον Δήμο Χερσονήσου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν χιλιάδες προϊόντα – μαϊμού.

Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για 55.000 είδη απομιμητικών προϊόντων, ενώ σε βάρος των δύο υπευθύνων της αποθήκης, ενός 47χρονου και ενός 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πλαστογραφία και απάτη.

Τα είδη που κατασχέθηκαν αφορούσν σε 57.018 παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ διαφόρων εταιρειών, τα οποία παραδόθηκαν στο Τελωνείο Ηρακλείου. Όπως προέκυψε το συνολικό ύψος των διαφυγόντων κερδών από τις παθούσες εταιρείες, τα σήματα των οποίων εμφανίζονταν στα προϊόντα υπερβαίνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ!

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση