HomeΚΡΗΤΗΣυνεργασία Δήμου Φαιστού – Λονδίνο για το MatalaBeachFestival 2014

Συνεργασία Δήμου Φαιστού – Λονδίνο για το MatalaBeachFestival 2014

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για άλλη μια φορά ο Δήμος Φαιστού πρωτοπορεί και ανακοινώνει τη νέα μεγάλη συνεργασία με την Πόλη του Λονδίνου αλλά και τον Πασίγνωστο Δήμαρχό της  Μπόρις Τζόνσον (BorisJohnson). Η Δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη ανοίγει μία νέα πόρτα συνεργασίας με την πόλη-δήμο των πάνω από 8,300,000 κατοίκων και προσκαλεί όλους τους Βρετανούς να  επισκεφθούν το δήμο μας κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε με αφορμή το MatalaBeachFestival 2014.

Με προσωπική του επιστολή ο δήμαρχος Λονδίνου συγχαίρει τη Δήμαρχο Φαιστού για την μεγάλη της προσπάθεια να αναδείξει τον Τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Κρήτης με το τόσο μεγάλο πολιτισμικό απόθεμα, χρησιμοποιώντας φυσικά την παγκόσμια γλώσσα τη Μουσική. Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα το οποίο επικροτεί και με τη νέα αυτή συνεργασία που ανοίγει ανάμεσα στους δύο Δήμους θα στηρίξει ενεργά.

Επιτελείο από το Λονδίνο θα επισκεφθεί το Φεστιβάλ τον Ιούνιο του 2014 και μετά από επικοινωνία και γιατί όχι και ο ίδιος ο δήμαρχος Λονδίνου εφόσον το πρόγραμμά του,  το επιτρέπει. Το MatalaBeachFestival θα διεξαχθεί 20-21-22 Ιουνίου 2014.

Σε δήλωσή της η Δήμαρχος Μαρία Πετρακογιώργη: «Άλλη μια σημαντική συνεργασία ξεκινάει για το Δήμο Φαιστού. Στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει μαγικό ραβδί, όμως έχουμε την διάθεση και το όραμα για τούτο εδώ τον τόπο που του αξίζουν πολύ περισσότερα από όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Έχουμε περάσει το δήμο σε ένα άλλο επίπεδο, το έργο είναι ενεργό και συνεχιζόμενο, είμαστε περήφανοι και να είστε σίγουροι ότι τα καλύτερα έρχονται. Η τουριστική μας ανάπτυξη κινείται πια σε διαφορετική ταχύτητα.»

 

PETRAKOGIORGH MATALA1 PETRAKOGIORGH MATALA2

Διαφήμιση
Διαφήμιση