HomeΓΝΩΜΕΣΝ. Λυγερός: Ακέφαλο κέντρο επιχειρήσεων

Ν. Λυγερός: Ακέφαλο κέντρο επιχειρήσεων

"Το πιο σημαντικό ήταν να φανεί ότι η κυβέρνηση είναι στις επάλξεις .. "

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αν υπολογίσουμε την ώρα που γίνεται η παράσταση στο κέντρο επιχειρήσεων, ξέρουμε ότι υπήρχαν ήδη νεκροί. Παρόλα αυτά το πιο σημαντικό ήταν να φανεί ότι η κυβέρνηση είναι στις επάλξεις και ελέγχει την κατάσταση.

Πάλι καλά που υπήρχαν επαγγελματίες που πάλευαν ήδη στο μέτωπο και δεν περίμεναν τίποτα από την πολιτική ηγεσία. Έτσι όταν βλέπουμε την εξουσία στο κέντρο επιχειρήσεων να φαίνεται τόσο άσχετη με το θέμα της κρίσης, καταλαβαίνει ο καθένας πόσο επικίνδυνη είναι για τον ελληνικό λαό.

Δεν μπορεί να συντονίσει βασικές κινήσεις διάσωσης και θέλει να κάνει και παράσταση για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δεν είδε τις οικογένειες θυμάτων στη συνέχεια. Ποιος μπορεί να πει ότι είναι αξιόπιστη όταν βλέπουμε τέτοιες εικόνες και όταν ακούμε τέτοιους διαλόγους.
Θεωρούμε ότι ακόμα και αυτοί που βλέπουν τα πράγματα με κομματικό τρόπο δεν μπορεί να μην βλέπουν την τόσο μεγάλη ανικανότητα. Απλώς δεν πρόκειται να εκφραστούν ελεύθερα παρά μόνο αν κάποια φωτιά κάψει το σπίτι τους και τους δικούς τους.

Ενώ με την ασφάλεια του μηδενικού γεγονότος μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Σε κάθε περίπτωση τόσο κενό θα πρέπει να αντικατασταθεί διότι το έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση