HomeHL-9Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Εξετάστηκαν οι ενστάσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΕΕΤΑΑ ανάρτησε σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 – 2019.

Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Ηπείρου (ΠΕΠ, ΠΕΠ-ΑΜΕΑ) θα αναρτηθούν στο site της ΕΕΤΑΑ τη Δευτέρα 30 Ιουλίου και τα οριστικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΠ, ΠΕΠ-ΑΜΕΑ) θα αναρτηθούν στο site της ΕΕΤΑΑ την Τετάρτη 1 Αυγούστου.

Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, αναρτήθηκαν οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ για την δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Η εφαρμογή για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 – 2019, απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης, τον οποίο γνωρίζει μόνον η ίδια και απαιτείται κάθε φορά που η μητέρα επιθυμεί να κάνει εισαγωγή στο πληροφοριακό σύστημα, προκειμένου να αντλήσει τα προσωπικά της στοιχεία.

Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί του παιδιού, ώστε οι μητέρες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Στον οριστικό πίνακα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher).

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση