HomeHL-SportsΝίκι Παπαβασιλείου: «Πολύ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν»

Νίκι Παπαβασιλείου: «Πολύ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη επιβεβαίωσε ότι ίσως πάρουν ακόμη έναν παίκτη- Ο Παπαβασιλείου θα κρίνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αν χρειάζεται άλλη προσθήκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι μεταγραφές έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί για τον Εργοτέλη και αυτό επιβεβαίωσε ο Νίκι Παπαβασιλείου.

Μιλώντας την Κυριακή  στην επίσημη ιστοσελίδα των Ηρακλειωτών, ο 47χρονος τεχνικός δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο για μία επιπλέον κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο, θέληση και όρεξη για δουλειά.

Στα ευχάριστα βέβαια και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχοντας κατά 95% ίσως και 100% το ρόστερ συμπληρωμένο.

Και αφήνω μια μικρή πιθανότητα διότι ίσως και αν χρειαστεί γίνει αργότερα μια ακόμα κίνηση.

Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα και γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν», ανέφερε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Ενώ για το οικογενειακό διπλό που έγινε το Σάββατο  στο Παγκρήτιο, είπε: «Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μετράμε μια εβδομάδα προετοιμασίας. Τα παιδιά είχαν διάθεση, όμως είναι λογικό να βγάλουν και κούραση.

Παράλληλα βέβαια είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποια νέα παιδιά που είναι μαζί μας στην προετοιμασία από την Κ19 έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα αξιολογήσουμε σωστά. Είμαστε μόλις στην αρχή.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Επτά μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει τη θερινή περίοδο ο Εργοτέλης και ίσως σταματήσει εκεί.

Οι Ηρακλειώτες καλωσόρισαν τους Σταθόπουλο, Ισαχάκου, Καλογεράκη, Βουτσά, Καπνίδη, Αντωνίου και Κουατένγκ, με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να δηλώνει προς το παρόν καλυμμένος.

Ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη, βέβαια, θα περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η προετοιμασία.

Αν εκεί διαπιστώσει αδυναμίες, τότε θα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και, όπως έχει πει, είναι σίγουρος ότι αυτή θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση