HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Μου άρεσε η εικόνα που είχαμε…»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Μου άρεσε η εικόνα που είχαμε…»

Ευχαριστημένος ο προπονητής του ΟΦΗ, παρά το φιλικό «Χ» με την Παναχαϊκή - Τι είπε ο Νοικοκυράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο 0-0 με την Παναχαϊκή έμεινε ο ΟΦΗ στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι, με τον Νίκο Παπαδόπουλο, πάντως, να δηλώνει ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε πολλές φάσεις ωραίες και κάναμε ένα στρωτό και συνδυαστικό παιχνίδι, ενώ δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου, παρά μόνο στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Μου άρεσε η εικόνα που είχαμε και στην κατοχή της μπάλας, αλλά και στις φάσεις που δημιουργήσαμε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Ηρακλειωτών.

Και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε επίσης να είχαμε σκοράρει και εκεί. Μείναμε όμως με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Κομεσίδη. Επιλέξαμε να παίξουμε με δέκα παίκτες γιατί η ομάδα θα το βρει και αυτό μπροστά της.

Τα παιδιά δείξανε διάθεση. Θέλαμε να κερδίσουμε, όπως θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια. Γυρίζουμε στο Ηράκλειο και συνεχίζουμε τη δουλειά μας μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο νεαρός επιθετικός Βαγγέλης Νοικοκυράκης δήλωσε: «Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό. Η Παναχαϊκή ήθελε να κρατήσει και έπαιξε συντηρητικά. Εμείς στο τρίτο παιχνίδι της προετοιμασίας μας γυρίσαμε την μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και είχαμε την κατοχή, αλλά δεν σκοράραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε με δέκα παίκτες μετά τον τραυματισμό του Κομεσίδη, κάναμε και πάλι φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Δεν κινδυνεύσαμε όμως, καθώς ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε φάση. Η προετοιμασία τελείωσε. Τα πράγματα πήγαν καλά για μας και πλέον συνεχίζουμε τη δουλειά στο Ηράκλειο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση