HomeΚΡΗΤΗΟι Δανοί δημοσιογράφοι στον Απ. Βουλγαράκη

Οι Δανοί δημοσιογράφοι στον Απ. Βουλγαράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε συνέχεια της συμμετοχής της στην Έκθεση Ferie for Alle στο Χέρνινγκ της Δανίας το Φεβρουάριο (21-23/02/2014), σε συνεργασία με  το Γραφείο  του ΕΟΤ στην Στοκχόλμη και τον Τ.Ο. Bravo Tours, φιλοξένησε στα Χανιά αντιπροσωπεία Δανών Δημοσιογράφων από τις 20 έως και τις 23 Μαΐου 2014, με σκοπό την τουριστική προβολή της περιοχής μας, στον δανέζικο τύπο.

Την  αντιπροσωπεία  αποτελούσαν εκπρόσωποι των παρακάτω εντύπων της Δανίας: της εφημερίδας εθνικής εμβέλειας «The Morgenavisen Jyllands-Posten», και των περιφερειακών εφημερίδων «The JydskeVestkysten», «The Nordjyske», «The Fyens Stiftstidende», «The Nordvestnyt», του γυναικείου περιοδικού εθνικής εμβέλειας «Femina», καθώς και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Επαρχιακού Τύπου «Dagbladenes Bureau».

Την αντιπροσωπεία συνόδευαν ο Διευθυντής  της αεροπορικής εταιρείας Primera Air, Jacob Helle, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Bravo Tours, κ. Bent Bernardi Sørensen, καθώς και ο  κ. Παντελής Ευθυμάκης (APTERA TRAVEL), αντιπρόσωπος των Bravo Tours  και  Primera Air στα Χανιά.

Χθες, Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 το απόγευμα, ο Αντιπεριφερειάρχης  Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης δέχτηκε την αντιπροσωπεία στο γραφείο του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μαζί τους, ο κ. Βουλγαράκης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους για την επίσκεψή τους, η οποία θα στηρίξει σημαντικά τον τόπο μας με την προβολή του στη χώρα τους. Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι οι σκανδιναβικές χώρες έρχονται πρώτες ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές χώρες προέλευσης τουριστών που επισκέπτονται τον τόπο μας κάθε χρόνο, ειδικά τα 3 τελευταία χρόνια.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προσφορά, από τον κ. Βουλγαράκη, υλικού προβολής του νησιού μας στους δημοσιογράφους και τις ευχές του να  ξαναεπισκεφτούν το νησί μας για τις διακοπές τους, και όχι μόνο για λόγους επαγγελματικούς.

DANOI BOYLGARKHS2

Διαφήμιση
Διαφήμιση