HomeΚΡΗΤΗΔεν έχουν αφήσει σπίτι για σπίτι οι διαρρήκτες στην Πρασσά

Δεν έχουν αφήσει σπίτι για σπίτι οι διαρρήκτες στην Πρασσά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι της Πρασσάς από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων σε σπίτια που συμβαίνουν στην περιοχή και σε ώρες μάλιστα που οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα.

Ο Πολιτιστικός και Οικολογικός Σύλλογος Πρασσάς μετά από όλα αυτά  ανέλαβε την πρωτοβουλία και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται οδηγίες για το πώς μπορούν να αυτοπροστατευθούν.

Η ανακοίνωση, η οποία διανεμήθηκε πόρτα – πόρτα στους κατοίκους, αλλά και τοιχοκολλήθηκε,  αναφέρει

«Κάτοικοι του οικισμού Πρασσάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς εδώ και μερικές ημέρες έχουν σημειωθεί κρούσματα κλοπής σε σπίτια επί του κεντρικού δρόμου πολύ κοντά στο χωριό, σε ώρες που οι ιδιόκτητες ήταν μέσα στα σπίτια τους.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας επισημάνουμε να ασφαλίζετε / κλειδώνετε πολύ καλά τα σπίτια σας . Συζητήστε το συγκεκριμένο πρόβλημα με τους γείτονες σας, ανταλλάξτε τηλέφωνα και βρείτε τρόπο συνεννόησης και προφύλαξης. Σε περίπτωση που χτυπήσει ο συναγερμός σας ειδοποιήστε την αστυνομία και ζητήστε βοήθεια από τους γείτονες σας για να γίνει λεπτομερής έλεγχος γύρω από το χώρο σας. Αν ακούσετε το συναγερμό του γείτονα σας, καλέστε τον στο τηλέφωνο. Αν αντιληφθείτε κάτι περίεργο ενημερώστε τους γείτονες σας και όσους ακόμα μπορείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Αν νοιαστούμε και δράσουμε όλοι μαζί, θα μπορέσουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας, τα σπίτια μας, την περιοχή μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση