HomeHL-9Η «κίτρινη αποστολή»στους πυρόπληκτους

Η «κίτρινη αποστολή»στους πυρόπληκτους

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΜΕΝΟ» δηλώνει ο επικεφαλής της ομάδας ¨Κίτρινη Αποστολή» που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τρόφιμα, φάρμακα και να παραδοθούν στην Αθήνα.
4

Ο ίδιος στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  facebook αναφέρει: «Όπως σας είχα ενημερώσει από εδώ θα σας κρατάω ενήμερους για όλες τις εξελίξεις όσο αφορά για τα πράγματα που είναι να παραδοθούν στους πυροπληκτους!!!! Το ποιο σημαντικό σε μια διαχείριση κρίσης όπως είναι αυτή τώρα, πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!!

Αφού λοιπόν ενημερωθηκαμε ότι οι Δήμοι Ραφήνας- Πικερμίου, Μαραθώνα και Νέας Μάκρης ήταν υπερπλήρης από όλα τα αγαθά και συν τοις άλλοις δεν είχαν άλλους διαθέσιμους αποθηκευτικούς χώρους μας ενημέρωσαν να παραδοθούν τα πράγματα στην τεράστια αποθήκη που διαθέτει το Χαμόγελο του παιδιού στην Ανατολική Αττική!!!

Όταν και εφόσον χρειαστεί, θα εφοδιάζονται οι Δήμοι από εκεί!!. Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω δημόσια το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 20-56ου Δημοτικού Ηρακλείου και ιδιαίτερα την κυρία Vivi Ergazaki, τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, καθώς και όλους αυτούς τους εθελοντές που αφιέρωσαν απίστευτο χρόνο για να ξεχωρίσουν και να πακετάρουν όλη αυτή τη τεράστια ποσότητα πραγμάτων, καθώς και όλο το κόσμο που έφερνε συνεχώς καθόλη τη διάρκεια της ημέρας τρόφιμα φάρμακα κλπ. στο χώρο συγκέντρωσης του σχολείου στον Άγιο Ιωάννη, καθώς και όλους τους υπόλοιπους που έφεραν πράγματα στη Κίτρινη Αποστολή που συνεργασία με την DHL EXPRESS παραδόθηκαν ακριβώς εκεί που έπρεπε!!!

Αυτό που ήθελα να διαβεβαιώσω όλους αυτούς που πρόσφεραν είτε από το περίσσευμα τους είτε από το υστέρημα τους είναι ότι ο κόπος τους και η προσφορά τους δεν πήγε χαμένη!!!

Θα ήθελα να κάνω έκκληση σε όλους τους μεμονωμένους ανθρώπους, στους συλλόγους, στα μαγαζιά , ακόμα και σε δήμους που τις επόμενες ημέρες θέλουν να αποστείλουν οποιαδήποτε προσφορά να επικοινωνούν πρώτα με τους αρμόδιους φορείς για να τους κατευθύνουν που πρέπει να πάνε!!!»

3 2

Διαφήμιση
Διαφήμιση