HomeHL-SportsΒασίλης Κουτσιανικούλης: «Ομάδα με ικανότητες, καλούς παίκτες και εξαιρετικό κλίμα ο ΟΦΗ»

Βασίλης Κουτσιανικούλης: «Ομάδα με ικανότητες, καλούς παίκτες και εξαιρετικό κλίμα ο ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο ΟΦΗ που δημιουργείται έχει ικανότητες, πολύ καλούς παίκτες και ένα εξαιρετικό κλίμα», δήλωσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος συνεχίζει για 5η σερί χρονιά στον ΟΦΗ και επιστρέφει μαζί του στην Σούπερ Λίγκ. «Μετά από τρία δύσκολα χρόνια και τον τρόπο ανόδου στην Σούπερ Λιγκ, αυτήν την στιγμή – ας είμαστε ρεαλιστές –  ο κυριότερος στόχος, πρέπει να είναι να διώξουμε γρήγορα το άγχος της παραμονής.

Πρέπει να κοιτάζουμε την χρονιά βήμα – βήμα» τονίζει ο Λαρισαίος επιθετικός σε συνέντευξη του στην σελίδα gentikoule.gr.

Aναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του:

Για την παραμονή του στον ΟΦΗ: «Ήθελα πάρα πολύ να μείνω με τον ΟΦΗ. Τότε μας είχαν αναγκάσει να διαλυθούμε και όχι αγωνιστικά αλλά εξωαγωνιστικά. Υπήρξε ο τέλειος συνδυασμός γιατί ήρθα στην ομάδα με σκοπό την επιστροφή στην Σουπερ Λίγκ και τελικά το πετύχαμε».

Για την άνοδο του ΟΦΗ: «Όντως όλα αυτά που πετύχαμε ήταν κάτι το απίστευτο. Πολλοί μας είχαν ξεγράψει ή να το πω διαφορετικά μας είχαν ξεγραμμένους και μας έβαζαν εμπόδια για να μην πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Μας κυνήγησαν αρκετά όμως αποδείξαμε ότι είχαμε καρδιά και μεγάλη αξία.

Ολοι όσοι μείναμε στην ομάδα, ακόμα και όταν ήμασταν 12 – 13 παιδιά, εμείς το πιστεύαμε. Ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την άνοδο αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή».

Για το Νίκο Παπαδόπουλο : «Hταν καταλυτική η παρουσία του. Μας κράτησε ενωμένους σαν μια γροθιά όταν όλα έδειχναν πως οδεύουν προς το τέλος. Κάθε μέρα μας έλεγε πως όλα πρέπει να γίνουν για την ομάδα και πως μέσα από την ομάδα θα έχουμε όλοι μας τα ανάλογα κέρδη. Πίστεψε στην αξία όλων των παιδιών και δεν εγκατέλειψε ποτέ την εμπιστοσύνη του προς εμάς».

Για τα 5 χρόνια συνολικά που έχει περάσει στον ΟΦΗ: «Πέντε χρόνια ε; Όταν ήρθα πρώτη φορά στην ομάδα, το καλοκαίρι του 2012, δεν το περίμενα. Όμως μετά από πέντε χρόνια στον ΟΦΗ, έχω δεθεί με τα πάντα. Δεν είναι και λίγα χρόνια για να βρίσκεσαι σε μια ομάδα. Δέθηκα και αγάπησα τον κόσμο του ΟΦΗ, τον αγαπώ γιατί είναι μια ιδιαίτερη σχέση μετά από τόσα χρόνια».

Για τον αν βρίσκεται στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική του ηλικία: «Το πιστεύω πως βρίσκομαι στην πιο ώριμη, ποδοσφαιρικά, φάση της καριέρας μου. Έκανα μια πολύ καλή χρονιά και έχω να δώσω αρκετά. Ήρθε και ο γιος μου στην οικογένεια μου και αυτό ήταν ένα γεγονός που σημάδεψε την ζωή μου».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Θα έχουμε κάθε δικαίωμα να σκεφτόμαστε παραπάνω μόλις διώξουμε το άγχος της παραμονής. Με βάση την ιστορία του ΟΦΗ, δεν μπορείς καν να συζητάς αυτόν τον στόχο. Όμως μετά από αυτά τα τρία δύσκολα χρόνια και τον τρόπο ανόδου στην Σούπερ Λιγκ, αυτήν την στιγμή – ας είμαστε ρεαλιστές – πρέπει να είναι ο κυριότερος στόχος.

Η ομάδα που δημιουργείται έχει ικανότητες, πολύ καλούς παίκτες και ένα εξαιρετικό κλίμα, όμως πρέπει να κοιτάζουμε την χρονιά βήμα – βήμα. Η Σούπερ Λίγκ είναι εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα από ότι η Football League και χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και την τελευταία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση