HomeHL-9Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα την Αττική

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα την Αττική

Αγωνία για τις πληγείσες περιοχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Iσχυρή καταιγίδα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή  στις πυρόπληκτες περιοχές του νομού Αττικής, γεγονός που επιτείνει την ταλαιπωρία αλλά και την αγωνία των κατοίκων, που έχουν ήδη πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές.

Το κύμα κακοκαιρίας εκδηλώνεται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ στο Μαρούσι πέφτει χαλάζι.

Από την εκδήλωση της καταιγίδας, η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί περίπου 40 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει προβλήματα σε διάφορους δρόμους της Αττικής.

vroxh-athina

Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων είναι κλειστή για τα οχήματα η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Βασιλόπουλου στη Νέα Ερυθραία.

https://www.youtube.com/watch?v=Tbl6IIRK3Fc

Προβλήματα υπάρχουν και στη γέφυρα Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Λαμία, κυρίως στη δεξιά λωρίδα.

Το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται ότι θα ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο τους πυρόπληκτους, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα.

Σε έκτακτο δελτίο καιρού που είχε εκδώσει η ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα επηρεάσει κατά διαστήματα την Αττική το μεσημέρι και το απόγευμα. Επίσης, θα πληγούν κατά διαστήματα μέχρι και το βράδυ η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Εύβοια.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση