HomeHL-9Στο πλευρό των φοιτητών που επλήγησαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Στο πλευρό των φοιτητών που επλήγησαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Προσφέρει δωρεάν σίτιση και στέγαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό των φοιτητών του, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που θα είναι πρωτοετείς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οι οποίοι προέρχονται από τις πληγείσες περιοχές της Αττικής τάσσεται το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του ιδρύματος αποφασίστηκε η προσφορά δωρεάν σίτισης και στέγασης στους πληγέντες φοιτητές ανεξάρτητα από τη μοριοδότησή τους.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κρήτης υπογραμμίζονται τα εξής:

«Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας από τις πυρκαγιές στην Αττική καθώς και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση με σεβασμό στο ανθρώπινο δράμα των πληγέντων και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες τους να παράσχει δωρεάν σίτιση και στέγαση, κατ’ εξαίρεση των κανόνων μοριοδότησής τους, στα παιδιά των πληγεισών  οικογενειών που θα εισαχθούν την νέα ακαδημαϊκή χρονιά ή που ήδη φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση