HomeHL-9Απάτη με προϊόντα μαϊμού και λαθραίο αλκοόλ αποκαλύφθηκε στην Κρήτη

Απάτη με προϊόντα μαϊμού και λαθραίο αλκοόλ αποκαλύφθηκε στην Κρήτη

Δύο οι συλλήψεις μετά από συντονισμένη επιχείρηση του ΣΔΟΕ και της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκατοντάδες προϊόντα – μαϊμού που πωλούνταν ως είδη πολυτελείας αλλά και ποσότητα αλκοολούχων ποτών εντοπίστηκαν στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης του ΣΔΟΕ Αττικής και της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, στη Χερσόνησο και το Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εφόδου που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος  της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, σε καταστήματα και αποθηκευτικό χώρο σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου και του Δήμου Ηρακλείου αντίστοιχα, εντοπίστηκαν προϊόντα – μαϊμού διαφόρων επώνυμων οίκων αλλά και φιάλες αλκοόλ.

proionta-maimoy2

Αναλυτικότερα, στη διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης συνελήφθησαν δύο γυναίκες, μια 49χρονη και μία 64χρονη και κατασχέθηκαν 2.500 αντίγραφα προϊόντων απομίμησης (αρώματα και γυαλιά) διαφόρων εταιρειών, 96 ετικέτες σημάτων διαφόρων επωνύμων εταιρειών οπτικών, σχεδόν 7.500 φιάλες οινοπνευματώδους ποτού και 700 λίτρα οινοπνευματώδες ποτό.

proionta-maimoy3

Όλα τα κατασχεμένα αντικείμενα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου ενώ την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.

proionta-maimoy4

Διαφήμιση
Διαφήμιση