HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣυνεχίζονται τα προγράμματα για τους μικρούς φίλους

Συνεχίζονται τα προγράμματα για τους μικρούς φίλους

Μουσείο φυσικής Ιστορίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη ανταπόκριση από παιδιά και γονείς έχουν υλοποιηθεί από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι σήμερα, 8 εβδομαδιαία προγράμματα με θεματικές ενότητες τη Σοφή Κουκουβάγια, τα Ζώα του Αισώπου, την Αλεπού Φενέκ, τους Δεινόσαυρους, το Σινεμά και τους Οργανισμούς με Δηλητήριο. Όλα τα Εβδομαδιαία Καλοκαιρινά Προγράμματα για παιδιά ακολουθούν την παιδαγωγική μεθοδολογία της Ανακαλυπτικής Μάθησης (Inquire Based Learning). Τα προγράμματα υλοποιούνται στο χώρο της έκθεσης του ΜΦΙΚ στον Κόλπο Δερματά στο Ηράκλειο όπου μέσα από την παρατήρηση, την εξερεύνηση, το παιχνίδι, τις κατασκευές, τη διάδραση, τα ψηφιακά μέσα και την έρευνα στο διαδίκτυο, τα παιδιά συλλέγουν πληροφορίες και ανακαλύπτουν μόνα τους τη γνώση.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ήταν η πρώτη χρονιά υλοποίησης προγράμματος για Εφήβους με θέμα τον Κινηματογράφο, όπου οι συμμετέχοντες έφτιαξαν μέσα στο Μουσείο επτά στο σύνολο ταινίες οι οποίες θα παρουσιαστούν στους φίλους και συγγενείς των παιδιών στην αίθουσα προβολών του ΜΦΙΚ τις προσεχείς ημέρες.

11

Με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται και αφορά στην επόμενη εβδομάδα, από τις 30 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου 2018, το ΜΦΙΚ καλεί τα μικρά παιδιά να γνωρίσουν τα ζώα του Αισώπου και την αλεπού Φένεκ!  Πληροφορίες για όλα τα καλοκαιρινά προγράμματα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης μπορείτε να δείτε στον  ηλεκτρονικό σύνδεσμο http://www.nhmc.uoc.gr/el/news/31140#1

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την υποδοχή του ΜΦΙΚ στο τηλέφωνο 2810 393630

Διαφήμιση
Διαφήμιση