HomeHL-SportsΑντώνης Καπνίδης και με τη… βούλα στον Εργοτέλη

Αντώνης Καπνίδης και με τη… βούλα στον Εργοτέλη

Υπέγραψε διετές συμβόλαιο και δεσμεύτηκε να δώσει το 100%

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάτοικος Ηρακλείου ο Αντώνης Καπνίδης. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη Δευτέρα  τη μεταγραφή του 26χρονου επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τον νέο σταθμό στην καριέρα του, δεσμευόμενος να δώσει το 100% για να βοηθήσει.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Αντώνη Καπνίδη.

O 26χρονος επιθετικός (γεννηθείς 15.08.1992) υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων.

Ο Αντώνης Καπνίδης στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ομάδα μας είπε: «Είμαι  πραγματικά πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Εργοτέλη.

Η προσέγγιση των  ανθρώπων της ομάδας σε συνδυασμό με την οργάνωση και το πλάνο της με κέρδισαν αμέσως καθώς ταυτίστηκαν με τους στόχους μου.  Εύχομαι να έχω υγεία και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πάμε ψηλά»

Ο Αντώνης Καπνίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα Νέων του Ηρακλή και σε ηλικία 19 χρόνων έκανε το πρώτο του επαγγελματικό βήμα με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα για ν’ ακολουθήσουν στην συνέχεια η Δόξα Δράμας, η Αναγέννηση Γιαννιτσών και η Καβάλα.

Το 2014 μεταγράφηκε στην ομάδα του Άρη, όπου και αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 πραγματοποιώντας συνολικά  91 συμμετοχές και 41 γκολ. Στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος φόρεσε την φανέλα της Δόξα Δράμας έχοντας 6 συμμετοχές με 351 λεπτά συμμετοχής»».

Διαφήμιση
Διαφήμιση