HomeΚΡΗΤΗΑνοιχτή εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου

Ανοιχτή εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση πραγματοποιεί την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 8.30 ο ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου το ανοιχτό θεατράκι που βρίσκεται πίσω από το δημαρχείο στο Γάζι.

Εισηγητές θα είναι οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Μετά το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, ο ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα μπαίνουν σε μια διαφορετική τροχιά, που επιτρέπει -μέσα στα πλαίσια των ευρωπαϊκών συμφωνιών και δεσμεύσεων-, την εφαρμογή του δικού μας σχεδίου για την πρόοδο.

Καλούμε την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. στο θεατράκι του δήμου Μαλεβιζίου, πίσω από το δημαρχείο στο Γάζι, σε συζήτηση για τη μέχρι τώρα πορεία, τις προκλήσεις για το μέλλον και τις μεταμνημονιακές προοπτικές για τη χώρα και το λαό, με κυβέρνηση και σχέδιο της αριστεράς.

Βασικοί εισηγητές σε μια ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση, όπου το κύριο βάρος θα δοθεί στο διάλογο, θα είναι οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκης Σωκράτης, Ηγουμενίδης Νίκος και Μιχελογιαννάκης Γιάννης.

Η εκδήλωση στοχεύει σε έναν ειλικρινή απολογισμό των βασικότερων επιτευγμάτων αλλά και προβλημάτων σε επίπεδο χώρας και σε τοπικό επίπεδο (εργασιακά, οικονομία, εμβάθυνση της δημοκρατίας, τομέας ανάπτυξης, μεγάλα έργα, κοινωνικός τομέας, στήριξη δομών της ΤΑ, κτλ).

Παράλληλα, θα σκιαγραφηθούν οι βασικότερες πτυχές του αριστερού σχεδίου προόδου για τη χώρα και το λαό και σε σύγκριση με το αντίπαλο νεοφιλελεύθερο σχέδιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση