HomeHL-SportsΠεριμένει τον στόπερ και… βλέπουμε ο Παπαδόπουλος

Περιμένει τον στόπερ και… βλέπουμε ο Παπαδόπουλος

Ο προπονητής του ΟΦΗ είπε ότι η διοίκηση έχει ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του και θα φανεί αν θα χρειαστεί και άλλη ενίσχυση - Νέος χορηγός στη φανέλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση


Πολύ καλό ήταν το πρώτο δείγμα του ΟΦΗ της… Σούπερ Λίγκας, καθώς πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο .

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ικανοποιημένος από τα όσα είδε, σημειώνοντας, όμως, ότι ακόμα είναι νωρίς.

«Ηταν το πρώτο μας φιλικό. Νομίζω ότι βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα. Για μας ήταν μια αποφόρτιση από τις προπονήσεις. Νομίζω ότι δείξαμε καλά στοιχεία. Φαίνεται ότι έχουμε ποιότητα και ταχύτητα σαν ομάδα.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη όμως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Από την προσπάθεια και τη διάθεση τους, παρά την κούραση που υπάρχει. Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε.

Στο μυαλό μας είναι η ομάδα στην έβδομη εβδομάδα προετοιμασίας, να είναι έτοιμη», εξήγησε.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σημείωσε ότι τη Δευτέρα περιμένει τις οριστικές εξελίξεις για τον στόπερ, με τον Τάσο Παπάζογλου να είναι κοντά.

Πάντως, υπογράμμισε ότι η διοίκηση έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής κάθε επιθυμία του και μετά τα φιλικά θα κρίνει αν χρειάζεται περατέρω ενίσχυση.

«Τη Δευτέρα περιμένουμε να τελειώσει το θέμα του στόπερ, γιατί χρειαζόμαστε ένα ακόμη παίκτη στην άμυνα. Χρειαζόμαστε ύψος, ποιότητα και βάθος στη θέση αυτή. Μετά τα τρία φιλικά, θα μιλήσω με τη διοίκηση.

Όλες τις επιθυμίες μου τις έχει κάνει πράξη. Θα δούμε μετά τα τρία φιλικά, αν θα γίνει άλλη μεταγραφή», είπε χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας υποστηρικτής της προσπάθειας

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Κυριακή τη συμφωνία με άλλη μια κρητική εταιρεία που θα διαφημίζεται στη φανέλα.

Αναλυτικά: «Μια ακόμη μεγάλη εταιρεία από την ΚΡΗΤΗ, η εταιρεία Stella Group of Hotels, κοντά στον ΟΦΗ μας!

Η Stella Group of Hotels θα είναι χορηγός στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας μας και μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καρπενήσι, η εταιρεία Stella Group of Hotels, ήταν στη νέα φανέλα, μαζί με τους άλλους δυο χορηγούς στην εμφάνιση του ΟΦΗ, τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ (σορτσάκι) και το νερό ΖΑΡΟΣ (μανίκι).

Η Stella Group of Hotels θα είναι ειδικότερα, ασημένιος χορηγός του ΟΦΗ μας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται για μια ακόμη  φορά την υποχρέωση να ευχαριστήσει την οικογένεια Τζιράκη, για την πολύ σημαντική γενικότερα, προσφορά της στον ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Τζιράκη και τον υιό του Δημήτρη Τζιράκη, η αγάπη των οποίων για τον ΟΦΗ, είναι πραγματικά μεγάλη.

Είναι σημαντικό για την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, να έχει κοντά της, στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και αυτήν την μεγάλη ξενοδοχειακή τουριστική εταιρεία της Κρήτης.

Μιχάλη και Δημήτρη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση