Βαθύτατα αισθήματα θλίψης και οδύνης έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου σε τροχαίο δυστύχημα της 22χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου Κάλλιας Νύκταρη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο χθες το μεσημέρι στη διακλάδωση Γαζίου – Ηρακλείου.

Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, ήταν μοναχοκόρη και είχε σπουδάσει στο δημόσιο ΙΕΚ Δημοσιογραφίας στο Ηράκλειο.

00000

Οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος που διερευνώνται από τις αρχές φαίνεται να καταδεικνύουν πως η αδικοχαμένη 22χρονη δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και ίσως αυτή να ήταν και η αίτια που το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο πρόωρα.

Ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει τα εξής:

Πένθος και στην εταιρεία που εργαζόταν η Κάλλια

Βαθιά είναι η οδύνη και στην εταιρεία όπου εργαζόταν η Κάλλια Νύκταρη. Η 22χρονη κοπέλα ήταν υπεύθυνη ενός από τα καταστήματα γνωστής εταιρείας ειδών αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Οι ιδιοκτήτες με ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετούν το χαμογελαστό κορίτσι, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά της:

Η κηδεία της θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στα Λιβάδια.

111111111

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση