HomeHL-SportsΈμειναν και οι Γιαλούσης και Καργιωτάκης στον Ηρόδοτο

Έμειναν και οι Γιαλούσης και Καργιωτάκης στον Ηρόδοτο

H Αλικαρνασσός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μιχάλη Αυγενικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζει να «χτίζει» την ομάδα της Β’ Εθνικής ο Ηρόδοτος. Ο σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού ανακοίνωσε την Παρασκευή  την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Λευτέρη Γιαλούση και Γιώργο Καργιωτάκη.

Αναλυτικά: «- Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο αμυντικό, Λευτέρη Γιαλούση.

Ο Λευτέρης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηροδότου και συμμετείχε πέρυσι σε μια επιτυχημένη και ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο. Ευχόμαστε καλή και υγιή χρονιά!!

– Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Καργιωτάκη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!».

Παράλληλα, καλωσόρισε και τον Μιχάλη Αυγενικού, ο οποίος έχει πλούσιο… παρελθόν σε Διαγόρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, Κισσαμικό και Λαμία και πέρυσι έπαιξε στη Ρόδο.

Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μιχάλη Αυγενικού.

Ο Μιχάλης, ο οποίος γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1993, υπόγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με το Διαγόρα, στη Football League. Ακολούθησαν η μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Εργοτέλη, τον Κισσαμικό, στη Λαμία, την οποία βοήθησε αποφασιστικά να προβιβαστεί στη Super League και την τελευταία χρονιά στη Ρόδο.

Μιχάλη, καλωσήρθες στον Ηρόδοτο!!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση