HomeHL-9Ζέστη και άνεμοι μεταβλητοί σήμερα στην Κρήτη

Ζέστη και άνεμοι μεταβλητοί σήμερα στην Κρήτη

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε νομό του νησιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίθριος είναι σήμερα ο καιρός στην Κρήτη σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, με τη θερμοκρασία να φθάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί.

kairos

Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteocrete.gr

Νομός Ηρακλείου

Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προβλέπεται καλός καιρός, Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο ΝΔ έως ΒΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Χανίων

Τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός, Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΔΝΔ, εντάσεως από 2 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Ρεθύμνου

Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προβλέπεται καλός καιρός, Άνεμος μεταβλητός 1 έως 2 μποφόρ απο Β έως ΔΝΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Λασιθίου

Τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός, Άνεμος μεταβλητός 0 έως 3 μποφόρ απο ΝΔ έως ΒΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός για την υπόλοιπη Ελλάδα

Όσον αφορά στον καιρό της υπόλοιπης χώρας, σύμφωνα με το meteo.gr  στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλώνονται από το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος, όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στη Θεσσαλία από 23 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 22 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 34, και στην Κρήτη από 20 έως 32.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως στην περιοχή των Δωδεκανήσων θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση