HomeHL-9Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση από την Κρήτη

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση από την Κρήτη

«Νέο ψέμα του Τσίπρα ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε από την Κρήτη και συγκεκριμένα την Σητεία απ’ όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων «το νέο μεγάλο ψέμα του κ. Τσίπρα είναι ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια. Έρχονται μειώσεις συντάξεων που μακάρι να μην έρχονταν. Τρία χρόνια τρώνε πληρώνουμε τις σαχλαμάρες της κυβέρνησης. Πληρώνουμε το κόστος της αναξιοπιστίας τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Με… μαντινάδες η υποδοχή του Κυριάκου στο αεροδρόμιο της Σητείας

Με… μαντινάδες και παραδοσιακά κεράσματα υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι τοπικοί φορείς της Σητείας.

Η εναρκτήρια μαντινάδα ήταν η εξής:

«Αυριανέ πρωθυπουργέ η Σητεία σε στηρίζει

κι είναι σήμερα εδώ και σε καλοσωρίζει

Αρχηγέ μας η ελπίδα μας είσαι και το κατέχεις

γι’ αυτό να παίρνεις δύναμη από εμάς ν’ αντέχεις

Γιατί όπως την έκαμε ο ΣΥΡΙΖΑ την χώρα

χρειάζεται προσπάθεια να την εσώσεις τώρα

Σε λίγο ξεκουμπίζεται κι εσύ Κυριάκο αρχίζεις

με τη Νέα Δημοκρατία μας από την αρχή να χτίζεις».

Συναντήσεις με φορείς στη Σητεία

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια συναντήθηκε με τους ψαράδες της περιοχής όπου άκουσε τα προβλήματα του κλάδου.

Επόμενος σταθμός ήταν το δημαρχείο Σητείας όπου είχε συνάντηση με την δημοτική αρχή  και παράλληλα με επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

«Ως Κρητικός δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν Κρητικοί πολλών ταχυτήτων. Η Κρήτη είναι μία», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την αντίθεσή του στην απλή αναλογική όσον αφορά τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Όπως είπε στην παρέμβασή του η απλή αναλογική, όπως ψηφίστηκε, θα οδηγήσει σε ακυβερνησία. Δεσμεύτηκε δε να αλλάξει το νόμο του ΥΠΕΣ, Π. Σκουρλέτη όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική τονίζοντας πως «είναι αστείο να κόπτεται για ιδιωτικές επενδύσεις όταν ο βίος της δείχνει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βάζει φόρους», και παρουσίασε σε γενικές πτυχές το όραμά του για τη χώρα που, όπως είπε, συνοψίζεται στην πρόταση «λιγότεροι φόροι περισσότερες δουλειές, ασφάλεια για όλους».

https://www.youtube.com/watch?v=5rxg9Mgp4JA&frags=pl%2Cwn

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Δεύτερος σταθμός θα είναι η Ιεράπετρα, με τον κ. Μητσοτάκη να περπατάει στην πόλη και να πραγματοποιεί ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, ως κορύφωση των δράσεων της ΝΔ για τη λειψυδρία που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα.

leipsydria-mhtsotakjhs

Η σύσκεψη με θέμα «Λειψυδρία στην Κρήτη: Δίνουμε Λύσεις» εστιάζει στην κλιματική αλλαγή και τα προβλήματα από την λειψυδρία και θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία πολλών ειδικών επιστημόνων και εκπροσώπων φορέων από όλη την Κρήτη, και ιδίως της πόλης της Ιεράπετρας εκεί που συναντάμε εντονότερα τις συνέπειες του προβλήματος.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με θεσμικούς φορείς της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Τρίτος σταθμός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου θα περπατήσει χωριά της περιοχής και θα επισκεφθεί το Σπήλαιο «Δικταίο Άντρο» στο Ψυχρό.

Στις 8:30 μ.μ. ο Πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στο Γάζι, την έδρα του Δήμου Μαλεβιζίου, στην εκδήλωση για την ονοματοθεσία κεντρικού δρόμου προς τιμή του μεγάλου Κρητικού πολιτικού και πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που αποφάσισε η δημοτική αρχή ομόφωνα, λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατό του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση