Στην Κρήτη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης όπου πραγματοποιεί ένα ταξίδι – εξπρές που θα διαρκέσει μία ημέρα.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε πολύ νωρίς στο Λασίθι και στο πρόγραμμά του αναφέρεται ότι θα βρεθεί σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Οροπέδιο, και αργότερα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Γάζι την έδρα του δήμου Μαλεβιζίου, όπου θα παραστεί στην τελετή ονοματοδοσίας λεωφόρου σε «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκη, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης και τοπικά στελέχη της ΝΔ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη

Πρώτος σταθμός για τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η Σητεία όπου στο αεροδρόμιο της περιοχής τον υποδέχθηκαν με μαντινάδες και κρητικά εδέσματα.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με ψαράδες της περιοχής όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου.

Αυτήν την ώρα έχει συνάντηση με τη δημοτική αρχή και με επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

mhtsotakhs-shteia

Δεύτερος σταθμός θα είναι η Ιεράπετρα, με τον κ. Μητσοτάκη να περπατάει στην πόλη και να πραγματοποιεί ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, ως κορύφωση των δράσεων της ΝΔ για τη λειψυδρία που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα. Η σύσκεψη με θέμα «Λειψυδρία στην Κρήτη: Δίνουμε Λύσεις» εστιάζει στην κλιματική αλλαγή και τα προβλήματα από την λειψυδρία και θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία πολλών ειδικών επιστημόνων και εκπροσώπων φορέων από όλη την Κρήτη, και ιδίως της πόλης της Ιεράπετρας εκεί που συναντάμε εντονότερα τις συνέπειες του προβλήματος. Θα ακολουθήσει συνάντηση με θεσμικούς φορείς της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Τρίτος σταθμός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου θα περπατήσει χωριά της περιοχής και θα επισκεφθεί το Σπήλαιο «Δικταίο Άντρο» στο Ψυχρό.

Στις 8:30 μ.μ. ο Πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στο Γάζι, την έδρα του Δήμου Μαλεβιζίου, στην εκδήλωση για την ονοματοθεσία κεντρικού δρόμου προς τιμή του μεγάλου Κρητικού πολιτικού και πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που αποφάσισε η δημοτική αρχή ομόφωνα, λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατό του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση