HomeΚΡΗΤΗΔιανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, στους δικαιούχους πολίτες – ωφελούμενους από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου.

Η διανομή θα διαρκέσει από τις  08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι,  στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην   οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Ευχαριστήριο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου με αφορμή τη νέα διανομή.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο:

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους εσάς που προσφέρατε, με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία προς το συνάνθρωπο,  τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας, με διακριτικότητα, προστατεύοντας την αξιοπρέπεια των ωφελουμένων.

Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια :

  • Τα μέλη του Θεατρικού Ομίλου του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Κρήτης, οι οποίοι αποφάσισαν αντί για εισιτήριο στην θεατρική παράσταση που ανέβασαν στις 24/6/2018, να μαζέψουν τρόφιμα και είδη ατομική υγιεινής για της ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
  • Τον κύριο Τσιγδινό Στυλιανό και την κυρία Ταγκαλάκη Ειρήνη, που αποφάσισαν να συνδυάσουν μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους, αυτής της ένωσής τους, με μία πράξη αλληλεγγύης, προσφέροντας τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αντί για μπομπονιέρες στο γάμο τους.
  • Την Ένωση ΝΠΙΔ μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα <<ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ>>, για την ετήσια προσφορά υποδημάτων στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.
Διαφήμιση
Διαφήμιση