HomeCity GuideΔράσεις του Συλλόγου «Διαβάζω για τους άλλους»

Δράσεις του Συλλόγου «Διαβάζω για τους άλλους»

Στο πλαίσιο της έκθεσης βιβλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια πλατεία γεμάτη βιβλία θα βρεθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Ηρακλείου του «Διαβάζω για τους Άλλους» έπειτα από την πρόσκληση του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών Ν. Ηρακλείου.

Εθελοντές από τα τμήματα Ηχογραφήσεων και Ηλικιωμένων θα βρίσκονται εκεί προκειμένου να ενημερώσουν για τις δράσεις του Δικτύου και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το πρόβλημα της τυφλότητας.

afisa_dgta

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρευρεθούν την Παρασκευή 20 Ιουλίου από τις 19:30 έως τις 21:30 στην πλατεία Ελευθερίας για να:

  • Βιώσουν την ακρόαση ενός βιβλίου χωρίς την αίσθηση της όρασης μέσα από τις ζωντανές αναγνώσεις των εθελοντών μας
  • Ακούσουν ηχογραφημένα βιβλία

Παράλληλα, το τμήμα Παιδιών θα είναι εκεί με μια δράση-παιχνίδι για τους μικρούς φίλους που στόχο έχει να γνωρίσουν τον κόσμο της τυφλότητας.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου πραγματοποιείται η συναυλία των Kultur Multur, οι οποίοι θα παίξουν για την ενίσχυση του Διαβάζω για τους Άλλους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας θα γίνεται συλλογή βιβλίων, παραμυθιών ή χαρτικών.

Θα δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τα μέλη του Συλλόγου, να ενημερωθούν για το έργο του Διαβάζω για τους Άλλους και με ποιο τρόπο μπορούν να συμμετέχετε στις δράσεις.

Πληροφορίες: http://giatousallous.gr/

Επικοινωνία: [email protected]

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση