HomeHL-9Creta Maris: Το αγαπημένο ξενοδοχείο των Άγγλων τουριστών!

Creta Maris: Το αγαπημένο ξενοδοχείο των Άγγλων τουριστών!

Σύμφωνα με την έρευνα ικανοποίησης πελατών του τουριστικού γραφείου Jet2holidays

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το βραβείο «Quality Award 2017» για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει απέσπασε, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Creta Maris Beach Resort καθώς κέρδισε τα καλύτερα σχόλια των Άγγλων επισκεπτών του, μέσω του τουριστικού γραφείου Jet2holidays.

Αυτή η σημαντική βράβευση βασίζεται στον εξαιρετικά υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του ξενοδοχείου, όπως αυτός καταγράφηκε στην έρευνα ικανοποίησης πελατών του τουριστικού γραφείου. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως το Creta Maris βρέθηκε στην δεκάδα των πιο αγαπημένων ξενοδοχείων – συνεργατών του Jet2holidays, που συμμετείχαν στην έρευνα!

Το βραβείο παρέδωσε η Louisa Tsikouthe, Resort Manager του Jet2Holidays για το Ηράκλειο και η Tracy Lea, Island Manager – Crete του Jet2holidays στη διοίκηση του ξενοδοχείου την Τετάρτη 4 Ιουλίου. Οι εκπρόσωποι του γραφείου επισήμαναν τη σπουδαιότητα του βραβείου, δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στο Νίκο Βλασιάδη, Διευθυντή του Creta Maris Beach Resort, και τον Μιχάλη Ρουσάκη Υποδιευθυντή του ξενοδοχείου, για την άριστη διοίκηση και τις έξοχες υπηρεσίες.

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975, σε απόσταση αναπνοής από τη Χερσόνησο και μόλις 25 λεπτά (24 χλμ.) από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου. Με δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, το Creta Maris Beach Resort συνδυάζει την παράδοση και την πολυτέλεια σε μια όμορφη παραλία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία.

Σχετικά με το τουριστικό γραφείο Jet2Holidays:

Το Jet2holidays είναι το τρίτο μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο διακοπών του Ηνωμένου Βασιλείου. Προσφέρει μια σειρά πακέτων διακοπών, τα οποία περιλαμβάνουν καταλύματα 2-5 αστέρων, πτήσεις μετ ‘επιστροφής, μεταφορές και άλλες προσφορές. Το Jet2holidays έχει απευθείας συνεργασία με περισσότερα από 2.900 ξενοδοχεία σε πάνω από 60 προορισμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση