HomeHL-9Η Σητεία ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Κρήτη

Η Σητεία ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Κρήτη

Θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη στην Ιεράπετρα για τη λειψυδρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο νομός Λασιθίου και διαδοχικά η Σητεία, η Ιεράπετρα ο Άγιος Νικόλαος και το Οροπέδιο θα είναι οι σταθμοί της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ στην ανατολική Κρήτη.

Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης με ανακοίνωσή του έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο Λασίθι και το Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεπής στη δέσμευσή του για ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, περπατά σπιθαμή προς σπιθαμή την Κρήτη, μιλά με τους πολίτες, ακούει τους προβληματισμούς τους και δημιουργεί την κυβερνητική ατζέντα της ΝΔ με σταθερή προτεραιότητα την Κρήτη.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 19 Ιουλίου 2018, θα ξεκινήσει η προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λασίθι, όπου θα βρεθεί σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Οροπέδιο, και αργότερα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Γάζι την έδρα του Δ. Μαλεβιζίου, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και στελέχη του Κόμματος σε τοπικό επίπεδο.

Από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Σητεία. Θα έχει συνάντηση με ψαράδες και στη συνέχεια συνάντηση με τη δημοτική αρχή και με επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ιεράπετρα, θα περπατήσει στην πόλη και θα πραγματοποιήσει ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, ως κορύφωση των δράσεων της ΝΔ για τη λειψυδρία που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα. Η σύσκεψη με θέμα «Λειψυδρία στην Κρήτη: Δίνουμε Λύσεις» εστιάζει στην κλιματική αλλαγή και τα προβλήματα από την λειψυδρία και θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία πολλών ειδικών επιστημόνων και εκπροσώπων φορέων από όλη την Κρήτη, και ιδίως της πόλης της Ιεράπετρας εκεί που συναντάμε εντονότερα τις συνέπειες του προβλήματος (συνημμένα το πρόγραμμα). Θα ακολουθήσει συνάντηση με θεσμικούς φορείς της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί το Οροπέδιο, όπου θα περπατήσει χωριά της περιοχής και θα επισκεφθεί το Σπήλαιο «Δικταίο Άντρο» στο Ψυχρό.

Στις 8:30 μ.μ. ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Γάζι, την έδρα του Δήμου Μαλεβιζίου, στην εκδήλωση για την ονοματοθεσία κεντρικού δρόμου προς τιμή του μεγάλου Κρητικού πολιτικού και πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που αποφάσισε η δημοτική αρχή ομόφωνα, λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατό του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση